Nakon poraza od Engleske, Zmajeve pohvalio Vico Zeljković

2
Radiosarajevo.ba
Nakon poraza od Engleske, Zmajeve pohvalio Vico Zeljković
Foto: Privatni album / Vico Zeljković

Nakon što su Zmajevi doživjeli poraz od Engleske na stadionu St. James Park u Newcastleu, predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, oglasio se na društvenim mrežama.

Vico Zeljković, zajedno s ostatkom delegacije, uključujući savjetnika Marka Miličića, potpredsjednike Irfana Durića i Ivana Beusa, generalnog sekretara Adnana Džemidžića te menadžera reprezentacije Emira Spahića, prisustvovao je utakmici.

Nakon meča, Zeljković pohvalio je igrače koje je vodio selektor Sergej Barbarez.

Igrao je s Barbarezom i Spahićem, sada tvrdi: "Vidi se želja, ali mi pored Džeke nemamo top igrača"

Igrao je s Barbarezom i Spahićem, sada tvrdi: "Vidi se želja, ali mi pored Džeke nemamo top igrača"

"Novi početak sa novim selektorom. Pružili smo dobar otpor jednoj od najboljih evropskih selekcija. Pohvalio bih sve igrače koji su večeras nastupili i stručni štab na čelu sa selektorom Sergejom Barbarezom. Nažalost, Englezi su znali da kazne svaki naš najmanji pad koncentracije", rekao je Zeljković i dodao da se sastao i s izvršnim direktorom Nogometne asocijacije Engleske (FA) Markom Bullinghamom.

"Mislim da je konačan rezultat previsok u odnosu na ono što smo pokazali te da smo imali dosta dobrih stvari u našoj igri. Prije utakmice sastao sam se sa Markom Bullinghamom, izvršnim direktorom Nogometnog saveza Engleske", dodao je Zeljković.

Zmajevi nastavljaju svoj put po Europi. Već ujutro lete avionom za Pisu - Zmajevi 9. juna u Empoliju igraju prijateljsku utakmicu protiv Italije, koja je aktuelni prvak Europe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije