Loše vijesti za Zrinjski: Aktuelni šampion bez Nemanje Bilbije u narednom periodu

0
Radiosarajevo.ba
Loše vijesti za Zrinjski: Aktuelni šampion bez Nemanje Bilbije u narednom periodu
Foto: HŠK Zrinjski / Nemanja Bilbija

HŠK Zrinjski obavijestio je svoje navijače o teškoj situaciji koja je zadesila njihovog kapetana, Nemanju Bilbiju. Nažalost, Bilbija će morati podvrgnuti operativnom zahvatu, nakon čega će slijediti duža pauza.

Klub je izrazio podršku svom kapetanu putem službene stranice, ističući želju za njegovim brzim oporavkom kako bi se što prije vratio na teren.

"Nemanja Bilbija danas je podvrgnut dodatnim pregledima u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina, a isti su nažalost potvrdili da je ozljeda našeg kapetana iz utakmice protiv Borca (1:0) teže prirode te da zahtijeva operativni zahvat i višemjesečni proces rehabilitacije.

Dženad Džino se provozao ulicama svoje Jablanice: 'Mnogi će zaplakati kada pogledaju video'

Dženad Džino se provozao ulicama svoje Jablanice: 'Mnogi će zaplakati kada pogledaju video'

HŠK Zrinjski ovim putem svom kapetanu izražava punu podršku, želi uspješan oporavak te što brži povratak na teren", napisali su na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Ove sezone, Bilbija je ostvario zapažene rezultate za Zrinjski, odigrao je 47 utakmica i postigao 29 golova. Također, upisao je devet asistencija.

Njegova uloga nije bila važna samo za klub, već i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, za koju je odigrao šest utakmica.

Navijači Zrinjskog su izrazili svoju podršku Bilbiji u ovom teškom trenutku, želeći mu brz oporavak i povratak na teren u što skorijem vremenu.

Nemanja Bilbija danas je podvrgnut dodatnim pregledima u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina, a isti su nažalost...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Monday, May 13, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije