Na Ronaldovoj jahti i vi možete uživati: Cijena prava sitnica

Radiosarajevo.ba
Na Ronaldovoj jahti i vi možete uživati: Cijena prava sitnica
Foto: Mark Thomas / Jahta Africa 1

Cristiano Ronaldo i dalje uživa na odmoru s porodicom, a na Instagramu se svako toliko pohvali fotografijama sa superluksuzne jahte.

Ronaldo je poznat po impresivnoj kolekciji skupocjenih automobila, može si priuštiti prijevozno sredstvo kakvo god poželi, ali ova jahta nije u njegovu vlasništvu.

Cristiano, djevojka Georgina i najstariji sin Cristiano Jr. krstare uz Francusku rivijeru na superjahti imena Africa 1, koju se može unajmiti za oko 400.000 KM za sedam dana!

Jahta ima sve što čovjek može poželjeti - šest kabina, teretanu, jaccuzi, kinodvoranu i devet članova posade koji se brinu da zvijezdi Juventusa i njegovim najbližima ništa ne nedostaje. Uza sve to, s njenog vrha može se direktno u more spustiti vodenim toboganom.

Jahtu su dizajnirali Fancois Zuretti i Stefano Natucci, napravljena je 2010., dugačka je skoro 40 metara, a maksimalni domet joj je 3400 nautičkih milja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije