Na Grbavici i Gradskom stadionu u Banja Luci se danas igra Premijer liga

0
Radiosarajevo.ba
Na Grbavici i Gradskom stadionu u Banja Luci se danas igra Premijer liga
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Željezničar-Posušje

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se danas, a na programu su dvije utakmice.

U Sarajevu, na Grbavici, će se sastati Željezničar i Rudar Prijedor, dok će na Gradskom stadionu u Banja Luci, u derbiju 5. kola, snage odmjeriti Borac i Zrinjski.

Za Željezničar će utakmica protiv Rudara biti idealna prilika da upiše drugu pobjedu u sezoni, ali neki neočekivano dobri rezultati Prijedorčana poput trijumfa u Vrapčićima nad Veležom ili remija protiv Širokog Brijega, moraju im ostaviti dozu opreza.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Utakmica počinje u 18 sati, a kladionica MOZZART smatra da su Plavi favoriti i nudi kvotu 1,75. S druge strane, koeficijent na pobjedu gostiju iznosi 4,60.

Odmah po završetku te utakmice, od 20 sati počinje susret u Banja Luci između Borca i Zrinjskog. Borac traži prvu pobjedu u sezoni, ali protivnik je jedan od najtežih mogućih. Zrinjski je neporažen od početka sezone i za sada ima gol razliku 5:0.

Bez obzira na sve to, MOZZART smatra da je Borac blagi favorit pa na Banjalučane nudi koeficijent 2,45, dok je na Zrinjski kvota 3,00.

Podsjetimo, nakon nekompletnih pet kola lider na tabeli je Sloboda sa četiri pobjede i remijem. Slijedi Tuzla City koja ima stopostotan učinak ali meč manje od gradskog rivala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije