Divan gest Željezničara: Rođene dočekala poruka u svlačionici Grbavice!

0
Radiosarajevo.ba
Divan gest Željezničara: Rođene dočekala poruka u svlačionici Grbavice!
FOTO: Radiosarajevo.ba / Željezničar ostavio poruku Veležu u svlačionici Grbavice

Fudbaleri Veleža večeras igraju jednu od najvažnijih utakmica u klupskoj historiji, a to su prepoznali i podršku im dali brojni bh. premijerligaši.

Jedan od njih je i sarajevski Željezničar na čijem stadionu Velež igra susret preotiv Elfsborga.

Rođene je u svlačionici, nekoliko sati pred meč, dočekala isprintana poruka od Željezničara s natpisom 'Rođeni, sretno do pobjede'.

Vrlo brzo Velež se oglasio i zahvalio se Plavima na podršci: 'Hvala vam FK Željezničar', napisali su iz Veleža uz fotografiju pomenute poruke.

Prije Željezničara, podršku Rođenima pružio je i Tuzla City, tačnije predsjednik tog kluba Azmir Husić koji je Veležu obećao 100.000 KM ako se plasira u grupnu fazu Konferencijske lige. 

Podsjetimo, Velež je u prvom susretu na gostovanju kod Elfsborga odigrao 1:1 pa navijači svakako imaju razlog za optimizam.

Večerašnji duel na Grbavici počinje u 20 sati, a pobjednik istog u play offu Konferencijske lige ide na nizozemski Feyenoord koji je u prvom susretu dobio sa visokih 3:0 Luzern.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije