Musemić: Očekujem veliku podršku sa tribina Bilinog polja

Radiosarajevo.ba
Musemić: Očekujem veliku podršku sa tribina Bilinog polja
Foto: Dženan Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Husref Musemić i Kreste Velkoski na današnjoj press konferenciji

Ekipa aktuelnog prvaka naše države, Sarajeva, sutra u Zenici igra utakmicu 3. pretkola Evropske lige u kojoj su im protivnici prvaci Bjelorusije, ekipa BATE Borisova.

„Nadam se da smo se dovoljno upoznali s kvalitetama i manama ekipe koja u zadnjih 10 godina igra u grupnim fazama u Evropi. Celticu smo uspjeli postići pogodak nadam se da ćemo i sutra to uraditi. Bilo bi neozbiljno da govorim gdje vidim našu šansu, ali ako budemo pametni i disciplinirani dočekat ćemo je“, rekao je Husref Musemić i dodao da se vraćaju Ahmetović i Šišić u kadar.

„Svaki rezultat bez primljenog gola je za nas aktivan. U fudbalu je sve moguće pa da i eleminiramo BATE Borisov. Ne bih govorio ko je favorit u ovoj utakmici, moramo igrati i vidjet ćemo kakav ćemo rezultat napraviti. Očekujemo veliku podršku s tribina“, rekao je Musemić i dodao da su pregledane sve utakmice protivnika u ovoj sezoni.

„Imali smo dovoljno vremena da pogledamo videa i nađemo mane BATE-a, to ćemo probati iskoristiti na najbolji način kako bi imali aktivan rezultat za uzvrat. Atmosfera je odlična u ekipi“, rekao je Krste Velkovski.

Na zapadnoj tribini zeničkog stadiona bit će smješteni pripadnici navijačke grupe „Horde zla“, dok će na južnoj tribini, u dijelu ograđenoj tampon zonom biti smješteni navijači ekipe BATE Borisov.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije