Mulalić: Volio bih dovesti Ronalda u Želju, ali ne mogu

2
Radiosarajevo.ba
Mulalić: Volio bih dovesti Ronalda u Želju, ali ne mogu
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Edis Mulalić na predstavljanju

Trener Željezničara Edis Mulalić zadovoljan je viđenim nakon utakmice protiv Bratstva.

"Hajde, malo smo ozbiljnije izgledali, što je negdje i normalno, nego u prvoj utakmici. Polako ide to, stasava. Sada u kojoj brzini vidjećemo. Nema 4-5 igrača, upalo je 4-5 novih igrača. Ima još dosta toga da radimo, da sprovedemo. Pristup je odličan, jutros smo imali trening, pomjerili smo minutažu nekim igračima od jednog poluvremena prema nekih sat vremena. Raduje me da to liči na nešto.

Imamo neku osnovicu, imamo kostur neki, iz nečega moramo krenuti. Mladi momci su pokazali da hoće. Ključno je da svako hoće da radi. Ako mu ti to pružiš i ako ima nekog smisla, svi vole da napreduju, svi vole da rade i to je plus. Na pola smo tek priprema. Ovo do sada nije loše, a biće još bolje", rekao je Mulalić, a o nastavku prelaznog roka kaže:

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

"Da mogu Ronalda bih doveo, ali ne može. Deficitarni smo na nekim stvarima. Ima tu par igrača, ne na probnom radu, mi znamo te igrače, nego da vidimo da li oni pašu nekom stilu i našem načinu razmišljanja. Dobar igrač je uvijek dobrodošao. Zima je teška, a mi oskudni sa parama. E sada ti moraš biti dobar kuhar da u takvim uslovima napraviš nešto. Ali, ne bojim se", dodao je Mulalić, prenosi Sport1.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije