Muhamed Buljubašić prije transfera u Tursku posjetio mezar Alije Izetbegovića

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alija nikada nije bio predsjednik RBiH

vec predsjedavajuci Predsjednistva. Smanjite malo lazi i obmane

Pehlivan

Osnivača kriminalne organizacije SDA, malo ili nimalo je zanimao fudbal. Ne vidim povezanost ovdje nikakvu? Bit će da su ovom malom rekli da prouči neku dovu na Alijinom mezaru, da ga prati sreća ili šta već Ko zna, za par godina, ovaj mezar će postati turbe za ispunjavanje različitih želja. Nešto poput turbeta "sedam braće"

glupi taliban, primitivne odže

isprale ono makovo zrno mozga,... tipični bolešnjokas.

Radomir

Grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski! Jer nisu oni nas džaba 550 godina prangijali i pravili nam djecu, braću i sestre. Prava je istin ada smo mi srbi i napravljeni od muslimanskog sjemena! PET I PO VIJEKOVA GUTANJA MUSLIMANSKOG SLATKOG SJEMENA KOJI SU MOJI PREDACI GUTALI DEFINITIVNO JE OSTAVILO SVOJ TRAG! DA DA! Braćo muslimani, OBOŽAVAMO VAS!

PRLJAVA SMRDLJIVA GLUPA GENOCIDNA VANAGO

NAROD KOJI JE RATOVAO SA SVIM SVOJIM SUSJEDIMA, NAROD KOJI JE IZAZVAO RATOVE SA SVIM SVOJIM SUSJEDIMA. PRETVORIO SVE SVOJE VOJNE PORAZE U POBJEDE. SLAVI SVOJ NAJTEŽI PORAZ U ISTORIJI (KOSOVSKU BITKU) KAO NACIONALNI PRAZNIK. NAROD KOJI JE BJEŽANIJU SVOJE VOJSKE NA KRF (GRČKO OSTRVO) U I SVJETSKOM RATU, ISPRED AUSTRIJSKE I NEMAČKE VOJSKE OZNAČIO U ISTORIJI KAO TAKTIČKI MANEVAR. KOJI JE POBIO, IZDAO ILI PROTERAO SVE SVOJE VOĐE. ČIJA EPIKA (NARODNE PESME) JE ZASNOVANA NA POZIVU NA OSVETU I MRŽNJU. ČIJI JE PREDSEDNIK PROGLAŠEN RATNIM ZLOČINCEM, A ONI GA PONOVO IZ ZATVORA KANDIDUJU ZA PREDSEDNIKA.KADA SE SRETNU U RADOSNOM USHIĆENJU JEDAN DRUGOM PSUJU BOGA, MAJKU, SESTRU, DETE, HLEB I SUNCE. NAROD KOJI JE U DOBA KOMUNIZMA RUŠIO I ZAPUŠTAO SVOJE BOGOMOLJE. ČIJI NACIONALNI INSTRUMENT – GUSLE – IMA SAMO JEDNU ŽICU I TO NAPRAVLJENU OD KONJSKE REPNE DLAKE. NAROD KOJI DRŽI ZA SRPSKOG PISCA ČOVJEKA ČIJI ROMAN POČINJE SA BISMILLAHI RAHMANIR RAHIM (DERVIŠ I SMRT). ČIJI REFORMATOR JEZIKA, VUK KARADŽIĆ, JE NOSIO FES, TURSKU TRADICIONALNU KAPU.NAROD KOJI JE SVU SVOJU HAJDUČIJU, PLJAČKU I OTIMAČINU OPEVAO U JUNAČKIM PESMAMA. NAROD KOME JE JE USPELO DA PO PRVI PUT U ISTORIJI UČINI DA IH NAPADNE VOJNI SAVEZ HRIŠĆANSKIH ZEMALJA I ZAUSTAVI GENOCID KOJI SU ONI POČINILI NAD MUSLIMANIMA.....

/ Najnovije