Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Sampdoria 1,85, Mainz 1,80!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Sampdoria 1,85, Mainz  1,80!
Foto: EPA-EFE / Detalj s utakmice italijanske Serije A između Cagliarija i Sampdorije

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu.

Bookmakeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Serije A, Bunedslige i ruske Premijer lige, konkretno na jedinice na Sampdoriju, Mainz i Dinamo Moskvu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Četvrti dan potrage za malenom Dankom: ‘Majka je ključna u istrazi‘

Četvrti dan potrage za malenom Dankom: ‘Majka je ključna u istrazi‘

SAMPDORIA - SPEZIA (PETAK, 20.45), KEC 1,85

Sudar Sampdorie i Spezie u lokalnom ligurijskom okršaju je okršaj dvije ekipe koje bilježe dosta loš ulazak u sezonu. Sampdoria je na 17. poziciji na tabeli sa svega šest osvojenih bodova i jednom pobjedom u uvodnih osam kola Serije A. Sa druge strane, Spezia ima bod više i svega dva slavlja, posljednje u prethodnom kolu protiv fenjeraša Salernitane. Gosti imaju velikih problema s izostancima, a u prošloj sezoni obje međusobne utakmice su završene sa više od tri gola.

MAINZ - AUGSBURG (PETAK, 20.30), KEC 1,80

Odlično je krenuo, pa stao. Mainz je bio iznenađenje u uvodnom dijelu Bundeslige, ali u posljednje vrijeme stvari ne izgledaju najbolje. Sada treba pobjedu jer je ušao u "crveni" niz od tri poraza, i najgore od svega, slamka spasa stiže na domaćem terenu protiv Augsburga, koji, iako je 16. na tabeli i sa samo šest osvojenih bodova, voli da pravi probleme Mainzu. Pobjedio ga je na pet posljednjih ligaških dvoboja.

DINAMO MOSKVA - KHIMKI (PETAK, 18.00), KEC 1,65

Da nije bilo kikseva na dva minula meča Dinamo je mogao da bude lider u prvenstvu Rusije. Ovako zaostaje za Zenitom tri boda, mada je branilac titule vezao dva poraza. Trener Sandro Švarc je donekle izgubio kontrolu, i pokušaće da je povrati danas protiv Khimkija, kojeg nije uspio da pobjedi na pet prethodnih mečeva, a prošle sezone je izgubio oba puta po 1:0. Khimki je prestao da gubi i osvaja bodove treći meč zaredom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije