Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpool 2,50, Sporting 2,45, Celtic 1,65!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpool 2,50, Sporting 2,45, Celtic 1,65!
Foto: Mozzart Sport / Liverpool je gost u Madridu

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona i Lige Evrope, a bookmakeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili četiri kvote, i to dvojke na Liverpool i Sporting, odnosno jedinice na Inter i Celtic, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

ATLETICO MADRID - LIVERPOOL (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,50

Black Tie 2: Uhapšeni dovedeni u prostorije Suda i Tužilaštva BiH, uskoro se očekuje ročište

Black Tie 2: Uhapšeni dovedeni u prostorije Suda i Tužilaštva BiH, uskoro se očekuje ročište

Atletico Madrid je prije dvije godine šokantno izbacio Liverpool u osmini finala Lige šampiona, tadašnjeg branioca titule, čime je još jednom postalo jasno kako je strateg Jorgandžija Diego Simeone čovjek za velike stvari, ili ti žargonski rečeno "partibrejker".

Ove sezone žrijeb je spojio Madriđane i Redse u grupnoj fazi, gdje poslije dva kola Liverpool ima maksimalan učinak, a Atletico pobjedu i remi. Jurgen Klop, dakle, ima priliku da se osveti Simeoneu, i pošalje signal da će se njegovi momci boriti za "ušati" pehar.

Prvi od dva susreta u kratkom vremenskom roku mogao bi da odredi dalji tok ambicija oba tima u ovom takmičenju.

INTER - SHERIFF (UTORAK, 21.00), KEC 1,22

Inter se u prošlom kolu ispromašivao u Kijevu na gostovanju Shakhtaru, koji i dalje ne igra evropske utakmice na svom stadionu već u Kijevu. Večeras u Milano dolazi najveće iznenađenje dosadašnjeg toka kampanje, moldavski Sheriff, koji je mimo svih očekivanja lider Grupe D sa maksimalnih šest bodova.

Međutim, upravo taj podatak nosi novi, do sad neviđeni pritisak za Moldavce, jer ih više niko neće potcenjivati. Real Madrid se opekao na Bernabeuu, kao i Shakhtar u Tiraspolju, pa teško da će istu grešku da ponovi i Inter.

Ipak, Nerazuri su za vikend glatko poraženi na Olimpiku od Lazia sa 3:1, dok je Sheriff nanizao pet pobeda, odnosno u seriji je od 19 duela bez poraza na svim frotovima.

BEŠIKTAŠ - SPORTING (UTORAK, 18.45), DVOJKA 2,45

Dvoboj davljenika, i prvi od dva ključna susreta za Bešiktaš i Sporting. Naime, prvo i drugo mjesto ne mogu da ugrabe osim ako se ne dogodi čudo, jer su turski i portugalski prvak otvorili grupnu fazu Lige šampiona sa dva poraza od Ajaxa i Dortmunda. Sada im sledi međusobni dvomeč koji će dati odgovor na pitanje ko će nastaviti kontinentalnu avanturu u Ligi Evrope.

Bešiktaš je doživio tri poraza na četiri posljednja meča u svim takmičenjima, nalazi se na četiri boda od vodećeg mjesta u prvenstvu Turske, dok je Sporting ove sezone gubio samo u Ligi šampiona, a u nacionalnom šampionatu je na bod od čelne pozicije. 

CELTIC - FERENCVAROS (UTORAK, 16.30), KEC 1,65

Celtik je daleko od dana slave po kojima pamtimo zeleno-bijele dresove. Gazda Škotske je ponovo Glasgow Rangers, koji je ponovo lider sa četiri boda prednosti posle devet kola, pa Kelti moraju da se zadovolje podređenom ulogom u prvenstvu. Ne blistaju puleni Angelosa Postecoglou ni u Ligi Evrope, u sklopu koje danas dočekuju Ferencvaros.

Celtic poslije dvije runde grupne faze, baš kao ni mađarski šampion, nema nijedan bod poslije sudara sa Leverkusenom i Betisom. Škotski velikan slavio je prethodnog vikenda protiv Motherwella, dok je tim iz Budimpešte neočekivano poražen kod kuće od Zalaegerszega.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije