Mozzart daje najveće kvote na svetu: Chelsea 1,70, Dortmund 1,50, Lyon 2,35!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svetu: Chelsea 1,70, Dortmund 1,50, Lyon 2,35!
Foto: Mozzart Sport / Mozzart daje najveće kvote na svetu

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para u Premijer ligi, Bundesligi i Ligi 1, odnosno jedinice na Dortmund i Lyon, odnosno dvojka na Chelsea.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

Nerin Dizdar: Umjesto traženja vještica bolje je da se vlast RS pozabavi svojim najvećim neuspjehom

Nerin Dizdar: Umjesto traženja vještica bolje je da se vlast RS pozabavi svojim najvećim neuspjehom

BRENTFORD - CHELSEA (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 1,70

Jedno od najprijatnijih iznenađenja Premijer lige dočekuje lidera. Novajlija Brentford je veoma prijatno osvježenje i njegovi nastupi i rezultati su zaista za pohvalu. Domaći tim do sada je izgubio samo jedan meč, a već je uspeo da na koljena baci ekipe kao što su Arsenal, Vulverhempton ili nedavno Vest Hem. Osim toga, Liverpul nije umio da ga pobijedi, pa se Brentford profilisao kao neprijatan protivnik za svaki tim. Danas dočekuje Chelsea, koji je iskoristio remi Liverpula sa Manchester City i skočio na vrh tabele. Plavci su izbjegli mini krizu i savladali Sautempton sa 3:1 na svom terenu, a ta pobjeda je dobro došla pred reprezentativnu pauzu, pošto su Tuhelovi momci prethodno izgubili u ligi na svom terenu od Citya, a potom i u Ligi šampiona u Torinu od Juventusa.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

DORTMUND - MAJNC (SUBOTA, 15.30), KEC 1,50

Milioneri iz Dortmunda se dobro drže na tabeli Bundeslige uprkos dva poraza u uvodnih sedam kola prvenstva. Bolji od njih su samo Bayern i Leverkusen, koji imaju bod više. Danas Borussia dočekuje Meinz, koji zna da bude veoma neugodan protivnik, što potvrđuju i međusobnim susreti. Na posljednja četiri ligaška domaćistva sa Meinzom žuto-crni su ostvarili pobjedu, remi i dva poraza. Gosti su do sada sakupili 10 bodova, pet manje od domaćina, koji je u posljednjem susretu pobedio Augzbirg. Sa druge strane, Meinz je vezao dva poraza, od Leverkusena i Union Berlina.

LYON - MONACO (SUBOTA, 21.00), KEC 2,35

Samo bod razdvaja na tabeli Lyon i Monaco, a oba tima već sada su daleko od bilo kakve pomisli da mogu da se bore za titulu. Bitka za mesto u Ligi šampiona im je prioritet, te će biti veoma važno za oba rivala da ostanu neporažena u međusobnom dvoboju. Kormilar Kneževa Niko Kovač uhvatio je pravi ritam i sada broji tri pobjede u nizu. Padali su redom Sent Etjen, Klermon i Bordo, a nešto teži zadatak sledi mu sada na gostovanju Lyonu. Sa druge strane, domaćin je vezao dva remija, a u sudar ulazi bez prvog golmana Antonija Lopesa, koji je isključen u prethodnom kolu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije