Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Rozenborg 2,25, Dandok 1,75!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Rozenborg 2,25, Dandok 1,75!
Foto: Mozzart / Rozenborg ide po novu pobjedu

Osmina finala Evropskog prvenstva je na horizontu, a bukmejkeri Mozzarta su i za danas izdvojili dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su dvojka na Rozenborg protiv Lilestrema u šampionatu Norveške, odnosno kec na Dandok u prvenstvu Republike Irske.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

LILESTREM - ROZENBORG (PETAK, 20.00), DVOJKA 2,25

Lilestrem i Rozenborg se sukobljavaju u jednom od najzanimljivijih duela 9. kola prvenstva Norveške. Domaćin ima za cilj da se nadoveže na pobjede nad Havesundom i Trumseom, ali slaviti protiv Rozenborga je lakše reći nego učiniti.

Čovek kojeg gosti treba da se pripaze u domaćem timu je napadač Tomas Olsen, koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi.

Postigao je pet golova na četiri protekla duela. Sa druge strane, Rozenborg želi da se iskobelja iz lošeg ritma i dva vezana poraza od Stremsgodseta i Sarpsborga. Tim iz Trondhajma je tako pao na petu poziciju na tabeli.

Međutim, Rozenborg nije pretrpio poraz od Lilestrema od 2008. godine, a od tada su se dva tima susrela u 24 navrata u svim takmičenjima. Dobra vest za gostujući tim je da se veznjak i najefikasniji igrač tima sa sedam pogodaka Kristofer Zaharijasen vraća u postavu pošto je odslužio suspenziju.


Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11 svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

DANDOK - DERI SITI (PETAK, 20.45), KEC 1,75

Najneprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva Republike Irske potencijalno hvata ritam. Dandok je tek šestoplasiran sa 21 bodom, 11 stepenika od mjesta koje vodi u Evropu, a 13 daleko u odnosu na lidera. Lilivajtsi su u prošloj rundi izborili tijesnu pobjedu nad Drogedom na strani, gdje su svoju dominaciju pretvorili u pogodak neposredno prije pauze. Neće im biti lako, jer imaju posla sa rivalom koji je neporažen na prethodnih osam ligaških utakmica. Deri Siti je uspio da zatrese mrežu u svakom od posljednjih 13 prvenstvenih mečeva, a u tom opsegu je 11 puta igrao GG. Tokom posljednjeg okršaja u šampionatu dva tima su odigrala neriješeno 1:1.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu.

Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije