Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Engleska 1,73, Holandija 1,70, Austrija 1,90!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Engleska 1,73, Holandija 1,70, Austrija 1,90!
Foto: Mozzart / Mozzart daje najveće kvote na svijetu

Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, pa i bukmejkera Mozzarta. Za danas su spremne pojačane kvote na sva tri meča smotre najboljih selekcija Starog kontinenta, koje će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Provjerite, stvarno je tako.

ENGLESKA - HRVATSKA (NEDJELJA, 15.00), KEC 1,73

Sve oči biće će danas biti uprte u stadion Vembli, gdje će Engleska da dočeka Hrvatsku na otvaranju Grupe D Evropskog prvenstva 2020. Selekcija Tri lava se nada sedmoj uzastopnoj pobjedi u svim takmičenjima, ali selektor Geret Sautgejt bi morao da upozori svoje pulene da im predstoji ekstremno težak protivnik. Meč će vjerovatno da propusti centralni bek Mančester Junajted Hari Megvajer. Očekuje se da napadač Totenhema Hari Kejn predvodi ofanzivnu liniju Gordog albiona, koji je na domaćem terenu nanizao šest trijumfa. Hrvati su, s druge strane, često znali da budu kost u grlu Engleza. Izbacili su ih u minulom polufinalu Svjetskog prvenstva 2018. i, bez sumnje, nestrpljivi su da ponove uspjeh.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

HOLANDIJA - UKRAJINA (NEDJELJA, 21.00), KEC 1,70

Poslije pobjede nad Gruzijom 3:0 u posljednjoj pripremnoj utakmici, Holandija će težiti da navijačima pruži još jedan razlog za slavlje kada dočeka Ukrajinu u Derbiju Grupe C. Lale su na takmičenje došle bez povrijeđenog centralnog beka Virdžila Van Dajka, a pažnju pristalica domaćeg tima privlači napadač Liona Memfis Depaj, koji je postigao pet golova na posljednje tri utakmice Holandije. Sa druge strane, izabranici Andreja Ševčenka plasirali su se na treće uzastopno Evropsko prvenstvo. Ukrajina je deklasirala Kipar sa 4:0 u posljednjem prijateljskom meču, ali pobijediti Holandiju u Amsterdamu je lakše reći nego učiniti.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

AUSTRIJA - MAKEDONIJA (NEDJELJA, 18.00), KEC 1,90

Austrija će pokušati da trijumfalno započne svoju kampanju na Evropskom prvenstvu kada joj na crtu bude izašla Makedonija u Bukureštu. Austrijanci nisu uspjeli da svoju dominaciju nad Slovačkom pretvore u pobjedu, ali su sigurno sposobni da nadmaše debitanta na smotri najboljih Starog kontinenta. Das Tim prevode Marko Arnautović i David Alaba, dok je na drugoj strani iskusni Goran Pandev, koji je sa svojom selekcijom željan da impresionira na velikom turniru. Makedonija je savladala Kazahstan sa 4:0 u posljednjoj utakmici pripremnog perioda, ali bi nedostatak iskustva na velikim smotrama mogao da bude nenadoknadiv problem za igrače selektora Igora Angelovskog.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije