Mozzart daje najveće kvote na svijetu: River Plejt 1,57, Nefči 2,10!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: River Plejt 1,57, Nefči 2,10!
Foto: MozzartBet / Mozzart daje najveće kvote na svijetu: River Plejt 1,57

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove srijede dvije poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu.

Odsteri su bili široke ruke na susretima nokauz faze Kopa Libertadores i kvalifikacija za Ligu šampiona.

Provjerite, zaista je tako...

RIVER PLEJT - ARGENTINOS JUNIORS (ČETVRTAK, 02.30), KEC 1,57

Argentinski dvoboj u osmini finala Kopa Libertadores. River Plejt, dvostruki osvajač najeminentnijeg takmičenja Zelenog kontinenta u posljednjoj deceniji, u prvom meču dočekuje Argentinos Juniors, koji učestvuje na elitnom turniru prvi put poslije 10 godina pauze. Otkako je u maju izgubio od Fluminensea u finalnoj utakmici grupne faze sa 3:1, River Plejt nije igrao takmičarski meč, a igrači Marsela Galjarda sada se suočavaju sa veoma gustim rasporedom utakmica, pošto će da odigraju pet duela u 14 dana.

River je završio na drugom mjestu u Grupi D iza Fluminensea, pobijedivši dvije i remizirajući na tri od šest utakmica u grupi. Poput Milioneras i Argentinos Juniors je imao duži odmor, izgubivši svoj posljednji meč na gostovanju Nasionalu u grupnoj fazi krajem maja mjeseca. El Bičo je završio na vrhu Grupe F, pobijedivši četiri od šest mečeva. Puleni Gabrijela Milita izgubili su samo dva od posljednjih 13 mečeva u svim takmičenjima.

NEFČI - DINAMO TBILISI (SRIJEDA, 19.00), KEC 2,10

Dobra početna pozicija za Nefči. Tim iz Bakua s prednošću od 2:1 iz prve utakmice dočekuje danas Dinamo Tbilisi, u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Izrazitog favorita nema, jer dovoljno je da gosti iz Gruzije postignu jedan pogodak i izbore produžetke, s obzirom na to da od ove sezone ne važi pravilo po kojem gol u gostima ima dodatnu vrednost. Domaćini su nedavno u sklopu prijateljske utakmice pobijedili moskovski Spartak, što bi mogao da im bude dodatan impuls u ovom dvoboju. Sa druge strane, prvenstvo Gruzije je u punom jeku i Dinamo je u punoj takmičarskoj formi.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu.

Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije