Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bode 1,70, Inter Turku 1,85!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bode 1,70, Inter Turku 1,85!
Foto: Mozzart / Mozzart daje najveće kvote na svijetu

Kladionica Mozzart iz ponude je ove srijede izdvojila dva zanimljiva meča koji se igraju u okviru norveškog i finskog prvenstva, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

SANDEFJORD - BODE (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 1,70

Bode je, očekivano, preslišao Stabek sa 4:1 prethodnog vikenda, i vratio se na prvo mjesto na tabeli prvenstva Norveške. Aktuelni šampion odlučan je u namjeri da odbrani trofej, i nema dileme da će se držati svog napadačkog stila igre i danas na gostovanju Sandefjordu.

Iako se defanzivac Marijus Lode pridružio ofanzivcima Viktoru Bonifaseu i Oli Solbakenu u sobi za oporavak, pobjedu u gostima treba uzeti u obzir pošto je Bode efikasan ove sezone, a Sandefjord ima defanzivnih problema. Prije šest dana je "pometlan" sa 4:0 kod Stremsgodseta, što je bio njegov peti poraz na sedam posljednjih mečeva.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

INTER TURKU - LAHTI (SRIJEDA, 17.30), KEC 1,85

Helsinki je krenuo jako, ali vremena za potencijalni prevrat na vrhu šampionata Finske ima na pretek. Inter Turku je na sedam bodova zaostatka od lidera, a dodatno bi mogao da mu se približi danas poslije duela sa Lahtijem. Imao je Inter uspone i padove, a tim je pobijedio na svih pet ligaških domaćinstava, dok je poražen na posljednja dva gostovanja KuPS-u i Ilvesu.

S druge strane, Lahti je kasno upalio motore, pa je trenutno neporažen na pet prethodnih prvenstvenih duela. Četiri posljednja međusobna dvoboja Intera i Lahtija okončana su sa najmanje tri pogotka.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije