Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Juventus 1,80, Čelsi 1,80, Sparta 1,88!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Juventus 1,80, Čelsi 1,80, Sparta 1,88!
Foto: MozzartBet / MOZZART

Ova srijeda bogata je fudbalskim dešavanjima širom planete, a u prvom planu su najjače lige Starog kontinenta. Bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke na pobjedu Juventusa, a izdvojili su još dvije kvote koje su najveće na svijetu, u sklopu šampionata Engleske i Češke.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

SASUOLO - JUVENTUS (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1,80

Ubrzo pošto je trener Roberto De Zerbi izjavio da je osmo mjesto plafon Sasuola, njegovi puleni su odlučili da mu pokažu da griješi. Sasuolo je pobijedio u pet od posljednjih šest mečeva, a u samo tri je prvi postigao pogodak, i bori se za sedmo mjesto, što će značiti kvalifikacije za UEFA Ligu konferencije. Ipak, Neroverdi ove godine još nisu pobijedili nikoga iz prvih sedam kod kuće, pa vjeruju da bi najzad to moglo da se desi večeras. Rival je Juventus, koji je nokautiran prije tri dana u derbiju od Milana usred Torina sa 3:0, zbog čega mu visi plasman u Ligu šampiona. Bjankoneri nisu u formi, ali će se pouzdati u međusobne duele, pošto su u osam od prethodnih deset uspjeli da pobjede Sasuolo. Kažu i da je ranjena zvijer najopasnija...

ČELSI - ARSENAL (SRIJEDA, 21.15), KEC 1,80

Tri kola prije kraja sezone u Premijer ligi je poznat šampion i imena ekipa koje ispadaju. Sada ostaje da se podijele mjesta u evropskim kupovima. Četiri ulaznice za Ligu šampiona uskoro će možda postati podjeljene. Čelsi drži posljednje četvrto mjesto sa luksuznih šest bodova prednosti ispred Vest Hema. Potencijalna pobjeda Plavaca nad Arsenalom u velikom londonskom derbiju dala bi domaćinu sigurnost, a pred njim je još finale FA kupa i Lige šampiona. Od dolaska Tomasa Tuhela na kormilo, Čelsi je postao veoma opasna i trijumf nad Arsenalom ne bi trebalo da mu predstavlja problem. Tobdžije su ispale iz svih kup takmičenja i trentuno su devetoplasirani u Premijer ligi sa minimalnim šansama za prolazak u Ligu Konferencije. Plavci su u formi i imaju maksimalno samopouzdanje poslije izbacivanja Real Madrida prošle nedjelje iz Lige šampiona i potom pobjede nad krunisanim šampionom Engleske Mančester Sitijem na njegovom terenu.

SPARTA - PLZENJ (SRIJEDA, 18.00), KEC 1,88

Poslije sramote početkom mjeseca i poraza od Slavije 5:1, za vikend Plzenj nije uspio da pobjedi Pribram i remizirao je 3:3. Sada bi mogao da ostane bez mjesta u Evropi i to je bilo previše za klupske čelnike, koji su se zahvalili treneru Adriajnu Guli. Neigranje međunarodnih takmičenja napravilo bi pometnju budžetu Viktorije i klub bi morao da prodaje igrače. Vatrogasac je Mihal Bilek, a bivšeg selektora reprezentacije Češke čeka pikantna premijera. Plzenj danas gostuje Sparti na Letni, koja se bori za drugo mjesto sa Jablonecom i ako želi da ima sve u svojim rukama mora da pobjedi. Sparta u posljednje vrijeme nije sjajna na gostovanjima, ali kod kuće joj ide dobro i postiže mnogo golova.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.


NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije