Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lil 2,07, Briž 2,00, Sosijedad 1,63

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lil 2,07, Briž 2,00, Sosijedad 1,63
Foto: MozzartBet / Mozzart


Bliži se kraj šampionata u većini zemalja Evrope. Bukmejkeri Mozzarta danas su bili široke ruke i izdvojili su za vas tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.
Provjerite, stvarno je tako. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

LANS – LIL (PETAK, 21.00), DVOJKA 2,07

Tri kola prije kraja Lige 1 Lil je na pragu senzacionalne titule. Bježi bod skupocjenom Pari Sen Žermenu, pa sudbinu drži u svojim rukama. Neće biti lako Dogama. Lans je najprijatnije iznenađenje sezone. Povratnik u najbolju lig Francuske je trenutno peti i sa Marseljom se bori za poziciju u Evropi. Lil je sakupio 13 od mogućih 15 bodova u posljednjih pet kola. U prvom dijelu sezone Lil je razbio Lans na svom terenu sa 4:0. Crveno-žuti nisu poraženi na sedam vezanih utakmica na svom stadionu, odnosno od 23. januara kada su poklekli od Strazbura (0:1). Kiksu Buraka Jilmaza i drugova nadaju se u Parizu.


GENK – BRIŽ (PETAK, 20.45), DVOJKA 2,00

Šampion Belgije Briž i ove sezone je na pragu titule. Ima osam bodova više u odnosu na Genk, pet kola prije kraja plej-ofa. Gosti bi trijumfom napravili vjerovatno presudan korak ka kruni. Domaćin je u odličnoj formi. Poražen je samo jednom u prethodnih 10 kola. Prošle nedjelje je na startu završnog dijela Jupiler lige pobijedio u gostima Antverpen sa 3:2. Briž je na svom terenu odigrao 2:2 sa Anderlehtom. Tradicija je na strani šampiona. Briž je slavio protiv Genk oba puta ove sezone, sa 3:2 na svom terenu i u gostima sa 2:1. Na devet posljednjih utakmica ovih timova golovi su padali na obje strane (GG).


SOSIJEDAD – ELČE (PETAK, 21.00), KEC 1,63

Tim iz Baskije je peti u Primeri, drži trenutno mjesto koje vodi u Ligi Evrope, ali za petama Sosijedadu su Viljareal i Betis. Elče do kraja prvenstva čeka grčevita borba za opstanak. Plavo-bijeli su poslije dvije pobjede neprijatno iznenadili prošle nedjelje porazom od Ueske u gostima sa 1:0. Novajlija u najboljoj ligi Španije je najgori gost u ligi. Osvojio je samo 10 bodova na 17 utakmica, od čega ima čak 11 poraza. U prvom dijelu šampionata tim iz San Sebastijana je u gostima pobijedio Elče sa 3:0.
Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.


NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije