Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hetafe 2,05, Krasnodar 2,15, Odense 1,8

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hetafe 2,05, Krasnodar 2,15, Odense 1,8
Foto: Mozzart Sport / Nigdje nećete moći da nađete veće

Počinje još jedna radna nedjelja, a bukmejkeri Mozzarta su se pobrinuli za to kako da vam je olakšaju. Spremili su posebno iznenađenje za po jedan meč u španskom, ruskom i danskom šampionatu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

HETAFE - ELČE (PONEDJELJAK, 20.00), KEC 2,05

U Bosni i Hercegovini danas otvaranje biračkih mjesta povodom izbora u Hrvatskoj

U Bosni i Hercegovini danas otvaranje biračkih mjesta povodom izbora u Hrvatskoj

Užasno je Hetafe otvorio novu sezonu, poslije tri kola Primere nema još nijedan osvojen bod. Doduše, raspored teško da je mogao da mu bude teži. Prvo je poražen na gostovanju Valensiji (1:0), a zatim i protiv Sevilje (1:0) i Barselone (2:1). Sada timu našeg Nemanje Maksimovića u goste dolazi Elče, klub koji odavno nije uspio da savlada ekipu iz predgrađa Madrida. Na posljednjih šest susreta, od aprila 2014. godine, Hetafe nije izgubio od Elčea. Tri puta je trijumfovao, u još toliko navrata su remizirali.

Prošle sezone je na stadionu "Alfonso Perez" bilo 1:1, u martu ove godine. Akteri tog meča, Maksimović u Hetafeu i ljetošnja želja Crvene zvezde u Elčeu Johan Mohika, sigurno će da budu starteri i večeras. Kolumbijski lijevi bek učestvovao je u prva tri meča svog tima, na kojima je osvojio dva poena. Elče je remizirao sa Atletik Bilbaom (0:0) i Seviljom (1:1), dok je izgubio samo od Atletiko Madrida (1:0).

ROSTOV - KRASNODAR (PONEDJELJAK, 18.30), DVOJKA 2,15

Sudeći po do sada prikazanom, biće ovo još jedna sezona u kojoj se Krasnodar neće boriti za trofej. Skupoceni projekat Sergeja Galitskog zamišljen je da postane najbolja akademija u Rusiji i da njeni izdanci donose trofeje, ali za sada više od trećeg mjesta u Premijer ligi i jednog finala nacionalnog kupa nisu postigli. Prošlo prvenstvo je završeno na sramotnoj 10. poziciji, a u ovom je Krasnodar već doživeo tri poraza. Ako neuspjesi na gostovanjima Lokomotivi (2:1) i Zenitu (3:2) i jesu bili donekle očekivani, poraz od Himkija (1:0) kod kuće je bio najveće razočaranje ove sezone.

Pred odlazak na pauzu za reprezentacije popravio je utisak barem malo, trijumfom nad Rubinom (2:0). Sada mu je rival Rostov, a ukoliko tim Viktora Gončarenka namjerava barem da se vrati u Evropu, ne smije da prosipa bodove na takvim gostovanjima. Bjeloruski strateg ni ovog puta neće moći da računa na neke igrače, koji su povrijeđeni, ali je i pored toga favorit na terenu na kojem je sredinom maja ove godine slavio sa 3:1. Rostov nije savladao Krasnodar na posljednjih pet takmičarskih susreta (poraz i četiri remija).

ODENSE - SONDERJISK (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 1,80

Loša forma od početka šampionata Danske prijeti da oba kluba ostavi bez plej-ofa. Poslije sedam odigranih kola daleko su od šeste pozicije, Odense je deveti sa sedam bodova, Sonderjisk 11. sa pet poena. Obje ekipe su bez trijumfa na posljednjih pet kola, domaćin je u tom periodu tri puta remizirao, a Sonderjisk samo jednom. Utisak su barem popravili u nacionalnom kupu, neposredno pred odlazak na reprezentativnu pauzu. Odense je rutinski eliminisao četvrtoligaša Roskilde sa 2:1, dok je Sonderjisk bio ubjedljiv protiv trećeligaša Koldinga - 5:0.

Tradicionalno Odense i Sonderjisk u takmičarskim mečevima bilježe remije, na čak osam od posljednjih 10 njihovih susreta u prvenstvu nismo dobili pobjednika. Najčešći rezultat je bio 1:1 (pet puta), dok su po jednom u tom periodu obje ekipe slavile sa po 2:0. Posljednji put su se sastali u maju ove godine, baš kada je Sonderjiske slavio na svom terenu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije