Mozzart daje najveće kvote na svetu: Bolton 2,20, America Mineiro 1,85, Rotor 1,47!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svetu: Bolton 2,20, America Mineiro 1,85, Rotor 1,47!
Foto: Mozzart Sport / Mozzart - Nigdje nećete naći veće kvote

Nije previše sadržajan sportski dan, ali i pored toga mogu da se proberu zanimljivi mečevi. Bukmejkeri Mozzarta su izdvojili tri.

Spremne su pojačane kvote za mečeve engleskog FA kupa, brazilske Serije A i druge lige Rusije, odnosno dvojka na Bolton i jedinice na Americu Mineiro i Rotor.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

Potvrđena optužnica protiv Ibrahima Hadžibajrića i ostalih

Potvrđena optužnica protiv Ibrahima Hadžibajrića i ostalih


STOCKPORT - BOLTON (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 2,20

Stockport se nalazi tek na 11. liniji na tabeli petog ranga Engleske, sa 21 osvojenim bodom. Domaći teren mu ne pomaže mnogo, jer je na sopstvenom stadionu sakupio samo osam bodova. Prije četiri dana je remizirao sa Bromleyem na svom terenu, a večeras ga očekuje revanš duel 1. runde FA kupa protiv Boltona. Prvi sudar između dva tima završen je 2:2. Bolton igra u Ligi 1, dakle dva ranga je ispred Stockporta, i bori se za plasman u Čempionšip. Trenutno je u sredini tabele sa 22 boda. Vonderersi su u seriji od tri duela bez poraza u svim takmičenjima, a prije pet dana su sa 2:0 savladali Crewe.

AMERICA MINEIRO - ATLETICO GOIANIENSE (SRIJEDA, 23.00), KEC 1,85

Ove sezone America Mineiro se pokazao kao solidan sastav, i shodno tome nalazi se u borbi za mjestom u grupnoj fazi Kopa Sudamerikane. Zona Kopa Libertadores joj je na šest koraka udaljenosti, a kako je sezona pri kraju, ovo je jedan od posljednjih prilika da uhvati priključak. Večeras Atletico Mineiro dočekuje Atletico Goianiense, koji je van forme i dospio je u situaciju da brine za opstanak. Zona ispadanja je samo dva koraka daleko, pa je pred Goianienseom neizvesna misija. Bez pobjede je na četiri protekla susreta, osvojivši samo bod iz njih, i pritom nijednom u tom opsegu nisu dali gol.

ROTOR - METALURG LIPETSK (SRIJEDA, 14.00), KEC 1,47

Niko kao Rotor u drugom rangu Rusije. Nije tim iz Volgograda lider, naprotiv, bori se za opstanak, ali je iznad svih u pogledu remija. Čak 12 puta je igrao nerješeno na 22 ovosezonska okršaja. Tim Dmitrija Hohlova je u prethodna dva kola izgledao veoma nesigurno i izgubio je od SKA Khabarvska (1:3) i Volgara (0:2), i trenutno je 16. na tabeli. Danas mu u goste dolazi Metalurg Lipetsk, fenjeraš. Pošto je savladao lidera tabele Orenburg (1:0), Metalurg je dva puta izgubio i završio na dnu ukupnog plasmana. Gosti su šest bodova daleko od predstojećeg protivnika i pokušaće da smanje ovaj jaz.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije