Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpool 1,85, Leverkusen 2,20!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpool 1,85, Leverkusen 2,20!
Foto: Mozzart Sport / Mohamed Salah i Sadio Mane

Za kraj nedelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para.

Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru Premijer lige, Primere i Bundeslige.

To se odnosi na dvojke na Liverpool i Leverkusen, odnosno jedinicu na Villarreal.

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

WEST HAM - LIVERPOOL (NEDJELJA, 17.30), DVOJKA 1,85

West Ham raste iz sezone u sezonu. Snažno je startovao u Liga kupu, gde je eliminisao Manchester United, a nedavno Manchester City.

U Premijer ligi Engleske, puleni Dejvida Mojesa ostvarili su šest pobjeda i dva puta remizirali, pa sa 20 bodova drže četvrto mjesto. U posljednjoj utakmici Čekićari su pobjedili Aston Villu (4:1).

Danas im u goste dolazi Liverpool, koji je osvojio 22 boda i zauzima treću poziciju. Treba napomenuti da Crveni ostaju jedini tim u ligi koji nema poraz.

U posljednjem duelu Liverpool je savladao Atletico Madrid u Ligi šampiona, dok je prethodnog vikenda remizirao sa Brightonom kod kuće.

VILLARREAL - GETAFE (NEDJELJA, 14.00), KEC 1,55

Aktuelni osvajač Lige Europe je poslije četiri kola Lige šampiona zabilježio dvije pobjede i remi, i drži drugo mjesto. Prije pet dana Žuta podmornica je "potopila" Young Boys sa 2:0, i u savršenom raspoloženju dočekuje Getafe u sklopu prvenstva Španije.

Poslije 11 kola Villarreal je ostvario dvije pobjede i šest nerješenih susreta, i tek 13. U poslednja četiri kola ekipa je samo jednom remizirala sa Cadizom (3:3) i izgubila je tri duela.

Sa druge strane, Getafe je toliko loše počeo sezonu, da je prvi bod osvojio početkom oktobra. Tim iz Madrida do sada je zabilježio jednu pobjedu i tri remija, a upravo se u protekloj rundi prvi put radovao protiv Espanyola.

HERTHA - LEVERKUSEN (NEDJELJA, 15.30), DVOJKA 2,20

Hertha nastavlja da igra beskompromisno i još nije završila nijedan meč neriješeno. Berlinci ne mogu da se pohvale stabilnim učinkom i prilično su nepredvidljivi.

Poslije niza od tri pobjede u svim takmičenjima doživjeli su poraz od Hoffenheima u prošlom kolu, i pali na 13. mesto na tabeli, sa 12 osvojenih bodova.

Danas u Berlin stiže Leverkusen, koji je prije tri dana najzad prekinuo seriju od pet mečeva bez pobjede na svim frontovima.

Bayer posrće, dva puta je izgubio u Bundesligi u tri prethodna meča, a sa još jednim potencijalnim porazom može i sasvim da napusti zonu europskog takmičenja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije