Može li Everton izaći iz agonije i donijeti najveću kvotu na svijetu

0
Promotivni tekst
Može li Everton izaći iz agonije i donijeti najveću kvotu na svijetu
Foto: Mozzart Sport / Može li Everton izaći iz agonije

Liga Evrope i Konferencijska liga su u četvrtak u prvom planu. Mozzartove kladionice ponudile su tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Jedan od ponuđenih kečeva je Everton protiv Newcastlea u Premijer ligi.

Mozzart je čak ponudio kvotu od 2,50. Osim Karamela, u ponudi su i mečevi Lige Evrope i Lige konferencija - dvojka na Marseille u Bazelu - 2.15 i kec na Monaco u Kneževini - 1.60.

EVERTON - NEWCASLE (ČETVRTAK, 20.45), KEC 2.50

Premijer liga BiH: Sarajevo i Borac igraju derbi kola, na programu još dva susreta

Premijer liga BiH: Sarajevo i Borac igraju derbi kola, na programu još dva susreta

Ni smjena Rafe Beniteza i dolazak Franka Lamparda nije trgnuo Everton. Tim sa Gudisona bi čak mogao da ispadne ove sezone, što bi bila katastrofa za ljubitelje Karamela. Newcastle je bio na dnu veći dio Premijer lige, ali Svrake su u fantastičnoj formi. Imali su osam mečeva bez poraza, ali je prošle sedmice prekinut porazom od Chelsea (0:1) na Stamford Bridgeu. Everton je izgubio četiri od posljednjih pet utakmica kod kuće. U prvom dijelu prvenstva Newcastle je na St. James's Parku pobijedio Karamele rezultatom 3:1. Jedan od ciljeva je i djelo Kierana Tripiea, koga večeras zbog povrede neće biti u gostima. Na pet od šest posljenjih mečeva ovih timova dolazilo je tri ili više golova.

BASEL - MARSEILLE (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2.15

Prije sedam dana na Velodromeu Marseille je pobijedio Basel rezultatom 2:1, ali strahuju od dolaska na stadion St. Jacobs u revanš meču osmine finala Konferencijske lige. Koban za Švajcarski tim u prvom meču bio Poljak Arkadijus Milik, strijelac oba pogotka za tim argentinskog stručnjaka Horhea Sampaolija. U finišu je Italijan Sebastiano Esposito donio nadu Bazelu da može nokautirati favorizirani Marseille. Oba tima su prethodnih sedmica pobijedila u domaćim prvenstvima. Basel je kod kuće savladao Servette sa 2-0, dok je Marseille u gostima savladao Brest sa 4-1.

MONACO - BRAGA (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1.60

Monako u Kneževini juri dva gola minusa (0:2) iz prve utakmice protiv Brage na Municipalu. U redovima Kneževa ne ide sve kako treba ni poslije smjene Nike Kovača i dolaska Belgijanca Filipa Klemona, bivšeg selektora. Očekuju se golovi iskusnih Kevina Vollanda i Ben Yedera. Cesc Fabregas je van terena zbog povrede. Tim iz Monte Karla pobijedio je samo jednom u sedam utakmica. Portugalski tim napravio je lošu uvertiru pred revanš meč osmine finala Lige Evrope. Braga je na svom terenu poražena od Gil Vicentea u Primeiri (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije