Konkurs / Mozzart BHPlay zapošljava u Sarajevu

11. 03. 2022. u 15:21:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Misliš za sebe da si odgovoran, komunikativan i timski orijentisan. Onda je ovo pravi posao za tebe. Mozzart BHPlay traži više operatera na novootvorenim uplatnim mjestima u Sarajevu.

Osnovne dužnosti operatera:

1. Prijem uplata, izdavanje listića i isplaćivanje dobitnih,
2. Komunikacija sa igračima i pružanje potrebnih informacija vezanih za uslove i način igranja,
3. Štampanje rezultata, dnevnih ponuda i dodataka, ažuriranje oglasne table, uključivanje prenosa sportskih događaja.

Uslovi:

1. Srednja stručna sprema (III i IV stepen),
2. Poznavanje rada na računaru
3. Odgovornost, lojalnost i profesionalnost.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da svoje prijave sa radnom biografijom i motivacionim pismom pošaljete na mail: [email protected].

Kompanija Mozzart, najveći privređivač igara na sreću u Jugoistočnoj Evropi, zastupljena je na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Makedonije, Hrvatske, Južne Amerike i Afrike.

Sa više od 1000 uplatnih mjesta i oko 4300 zaposlenih, apsolutni smo lider u ovoj privrednoj grani. Naša poslovna politika zasnovana je na modernim principima poslovanja, konstantnom unaprijeđenju usluga i shvatanju inovativnosti i jedinstvenosti kao imperativa.

Svjesni toga da je uspjeh kompanije nemoguć bez stimulativnog, dinamičnog i udobnog radnog okruženja koje razvija vještine, zanja i karijeru zaposlenih, pažljivo smo gradili svoju reputaciju najpoželjnijeg poslodavca.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)