Mourinho već prekrižio zvijezdu Fenera: "Taj ne može raditi sa mnom, odmah ga se riješite"

0
Radiosarajevo.ba
Mourinho već prekrižio zvijezdu Fenera: "Taj ne može raditi sa mnom, odmah ga se riješite"
Foto: Fenerbahče / Jose Mourinho

Jose Mourinho preuzeo je kormilo Fenerbahčea, a iz dana u dan neprestano se spominju pojačanja i odlasci sa stadiona Sukru Saracoglu.

Portugalski stručnjak Jose Mourinho potpisao je dvogodišnji ugovor sa turskim viceprvakom Fenerbahčeom.

S Alijem Koçom koji je pobijedio u predsjedničkoj utrci u Fenerbahčeu, počeli su se nazirati jasni transferi i imena koja će otići iz ekipe.

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

Prema vijestima Ahmeta Selima Kula, Jose Mourinho želi vidjeti nastup svih igrača na prvom treningu. Prijavljeno je da je jedina osoba za koju je Mourinho rekao "Šaljite ga", a da ga nije pogledao bio Ryan Kent.

Objavljeno je da je Mourinho rekao o Kentu: "Igrač koji nije pristao otići na posudbu i sjedio je sa strane cijelu sezonu ne može raditi sa mnom".

Kent je u sezoni 2023/24 prešao u Fenerbahče iz škotskog Glasgow Rangersa, a trener Ismail Kartal mu nije davao previše šanse.

Kent, koji je za Fenerbahče odigrao 18 utakmica i na terenu proveo ukupno 736 minuta, uspio je zabilježiti 1 gol i 1 asistenciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije