Jose Mourinho pravi senzaciju: Edinu Džeki će se pridružiti bivša zvijezda Manchester Cityja?

0
Radiosarajevo.ba
Jose Mourinho pravi senzaciju: Edinu Džeki će se pridružiti bivša zvijezda Manchester Cityja?
Foto: AA / Jose Mourinho predstavljen kao novi trener Fenerbahcea

Jose Mourinho preuzeo je kormilo Fenerbahčea, a iz dana u dan neprestano se spominju pojačanja koja bi mogla završiti na stadionu Sukru Saracoglu. Novo ime na popisu je Raheem Sterling.

Novinarka bliska istanbulskom gigantu Elis Buse Arac navodi kako je 29-godišnji krilni napadač dobio ponudu kluba koji očigledno neće štedjeti na pojačanjima ovog ljeta.

Sterling je među igračima kojih bi se Chelsea vrlo rado riješio u nadolazećem prijelaznom roku. Ugovorom je vezan do 2027. godine, ali Plavci su prisiljeni prodati određene igrače kako bi izbjegli kaznu za financijski fair-play.

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

Tokom prethodne dvije sezone u Chelseaju Sterling se utopio u sivilo kluba sa Stamford Bridgea. Nije pokazao praktički ništa i upravo zbog toga ne čudi što ga se klub želi riješiti.

Mourinho i Fenerbahče to želi iskoristiti i dovesti Sterlinga u svoje redove. Arac navodi kako je ponuda već na stolu i da se sada kreće u realizaciju transfera, javlja SportAM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije