Mourinho se vraća u Italiju: Kako će se bh. igrači nositi sa Portugalcem

Radiosarajevo.ba
Mourinho se vraća u Italiju: Kako će se bh. igrači nositi sa Portugalcem
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Jose Mourinho

Roma je pokušala spasiti sezonu dovođenjem Claudija Ranierija, no ni Leicesterov čudotvorac ne uspijeva pohvatati konce u Rimu.

Iskusni Talijan tvrdi kako radi "25 sati" dnevno, međutim taj rad ne prate rezultati ni igre - Roma je jučer remizirala 2:2 na Olimpicu protiv Fiorentine.

Čelnici kluba gledaju unaprijed pa im je u kombinacijama Jose Mourinho koji je bez posla već četiri mjeseca.

Iz Rima su navodno telefonski kontaktirali Portugalca kako bi vidjeli detalje potencijalne suradnje, no trenutačno je sve u početnoj fazi, piše talijanski SKY.

Tuttomercatoweb pak piše da Mourinho traži 10 milijuna eura godišnje, a njegov bivši klub Inter navodno mu nudi dva manje.

Javier Zanetti, potpredsjednik Intera, silno bi želio opet surađivati s trenerom s kojim je kao igrač 2010. osvojio tripletu, a izvršni direktor kluba Beppe Marotta gleda prema Antoniju Conteu.

Marotta i Conte sudjelovali su u stvaranju današnjeg Juventusa, nedodirljivog za sve talijanske klubove pa bi, dok Zanetti i Marotta odluče što žele, bivši menadžer Uniteda mogao pobjeći u Rim, piše Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije