Mourinho neće u Real Madrid: Možda preuzme posao od Nike Kovača

Radiosarajevo.ba
Mourinho neće u Real Madrid: Možda preuzme posao od Nike Kovača
Twitter/Screenshot / Jose Mourinho

Španski i talijanski mediji tvrde kako Jose Mourinho nije zainteresiran za povratak u Real Madrid. Ne vjeruje u njegov projekt, ne želi podijeljenu svlačionicu kao u posljednjem mandatu, a i ne slaže se da mladim igračima treba dati šansu, kako danas misle u Realu. Uz to, nije u najboljim odnosima s kapetanom Sergiom Ramosom i suradnja ne bi bila moguća.

Od njega bi se tražio rezultat, a on je, potresen otkazima u Manchester Unitedu i Chelseaju, sve manje strpljiv.

Odbio je Benficu, a izgleda neće biti ništa ni od povratka u Inter. On želi Antonija Contea.

Mourinho bi najradije preuzeo PSG u slučaju da Thomas Tuchel bude bivši već na kraju ove sezone. Nijemac je s Parižanima već prvak Francuske, međutim oni ciljaju na Ligu prvaka i Tuchel ima ovu, a vjerojatno i sljedeću sezonu za taj pothvat.

Druga opcija Portugalca je Bayern. Navodno su mu Nijemci nudili posao dok je Niko Kovač bio u jesenskoj krizi, no Mourinho je to odbio jer ne želi preuzimati momčadi usred sezone.

Bayern vjerojatno neće zadržati Kovača ako ovaj ne osvoji Bundesligu, što je minimalan cilj, i onda bi u ljeto doveo Mourinha koji bi klub poveo u neku novu eru jer je igračkom kadru potrebna rekonstrukcija, piše Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije