Miralem Pjanić za Sky Sport progovorio o transfer špekulacijama

Radiosarajevo.ba
Miralem Pjanić za Sky Sport progovorio o transfer špekulacijama
Foto: EPA / Miralem Pjanić
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler torinskog Juvnetusa na meti je europskih velikana. Manchester City, Barcelona, Chelsea, Real Madrid... Spisak je to klubova koji su zainteresovani za usluge fantastičnog veznjaka Juventusa.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u razgovoru za Sky Sport govorio je o transfer špekulacijama u posljednjih nekoliko dana.

"Dosta toga sam pročitao koje su me nasmijale, ali sam opušten i pripremam se za novu sezonu. Fudbalsko tržište je tako, nekada se klubovi interesuju za vas, a nekada ne. Ja sam jako sretan u klubu. Miran sam. Imao sam dvije odlične godine ovdje i zadovoljan sam sa napretkom koji sam ostvario.

U odličnoj sam ekipi i imam odličan odnos sa trenerom. Obeštećenja koja se vežu za moje ime? To znači da igram dobro, ali morate razgovarati s klubom o tome. Ja samo igram fudbal i pokušavam da budem što bolji", rekao je Pjanić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije