Miralem Pjanić otkrio bolnu istinu o reprezentaciji BiH

Radiosarajevo.ba
Miralem Pjanić otkrio bolnu istinu o reprezentaciji BiH
Foto: EPA-EFE / Miralem Pjanić na utakmici protiv Italije

Miralem Pjanić je zbog povrede ranije napustio teren u Zenici. naš nogometni reprezentativac u meču protiv Italije dobro je igrao u većem dijel ususreta, ali je u drugom poluvremenu osjetio bol u butom mišiću desne noge.

"Imao sam manji problem s aduktorom. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Ovaj problem već neko vrijeme imam i vidjet ćemo tokom sljedećih nekoliko dana koliko je to ozbiljno. Nadam se da sam izašao na vrijeme kako se stvari ne bi pogoršale", rekao je Pjanić za Rai Sport.

Zvijezda Juventusa i jedan od boljih igrača BiH u ovim kvalifikacijama ponovio je istinu koju zna svaki navijač Zmajeva.

"Realno, ne zaslužujemo da budemo među prve dvije ekipe u ovoj grupi", podvukao je ponovo Pjanić.

Italijanske kolege je zanimala i utakmica protiv Azzurra.

"Italija nam je napravila puno problema. No, opet smo se mogli vratiti u igru. Imali smo sa dvije ili tri šanse. Ipak, italija je ponovo preuzeli kontrolu i zasluženo pobijedili", dodao je Pjanić, koji je još uvijek upitan za duel sa Lihtenštajnom koji naša selekcija igra u ponedjeljak. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije