Miralem Pjanić i Edin Džeko uskoro u istom klubu?

0
Radiosarajevo.ba
Miralem Pjanić i Edin Džeko uskoro u istom klubu?
Foto: EPA-EFE / Džeko i Pjanić sljedeće sezone u istom klubu?

Dvije prve zvijezde bh. fudbala Miralem Pjanić i Edin Džeko u sezoni koja je pred nama bi mogli dijeliti svlačionicu.

Kako prenosi ugledni katalonski list Sport, ekipa Intera je trenutno favorit za dovođenje i drugog bh. reprezentativca u nekoliko dana, Pjanića.

Nekadašnji veznjak Juventusa i Rome je otpisan u Baceloni što je prije nekoliko dana potvrdio i trener kluba Ronald Koeman. Mjesecima se već nagađa o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru, a čini se kako je Inter najizvjesnija opcija.

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Ranije se spominjalo kako je povratak u Juventus gotovo izvjestan, ali problem predstavlja činjenica da Stara dama nikako ne uspijeva prodati Aarona Ramseyja. To je neophodno učiniti kako bi se osigurao novac za platu Pjanića koji je navodno rebao doći na posudbu iz Barcelone.

Osim dva italijanska velikana, Pjanić se prethodnih mjeseci dovodio u vezu i sa nekim klubovima iz Engleske, prije svega s Evertonom i Arsenalom.

Ukoliko bi se zaista desilo da Edin i Miralem zaigraju zajedno u Milanu, to bi im bio drugi put da u klupskoj karijeri dijele svlačionicu pošto su već igrali zajedno u Romi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije