Mimo Šahinpašić opleo po Nogometnom savezu BiH zbog izbora selektora

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brezova metla

Sjećam se da su u mom razredu u školi uvijek sastavljali ekipu i bili ,,najpametniji'' oni što nikad nogom nisu šutnuli lopte ili potrčali 100 metara. Oni su znali sve svjetske fudbalere, nabrojati ekipe napamet, ko je kome šta prod'o itd...

AB

Ti si Mimo zadnja osoba na ovome svijetu koja bi trebala djeliti savjete oko reprezentacije . U svakom slucaju niti jedan trener na klupi reprezentacije nije ostao duze od 5 utakmica !

Joj

A zaboravljate da je Bugarska bila prva država na svijetu koja je priznala nezavisnu Republiku Bosnu i Hercegovinu

Mex

Da li vas je stid Sergeja ako uopšte znate šta znači ta riječ dali vam je dobro pljuvati sebi po faci pitam se

/ Najnovije