Miljenici nesreće: Uticaj globalnog zagrijavanja i retrogradnog Merkura na rezultate FK Sarajevo

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Grupa neinteligentnih pojedinaca koja zbija salu umjesto da konsoliduje redove i pokusava pomiriti sve u klubu i naci rjesenje za sve sto se desava. Bolje im je da ne postoje. Sad im veterani krivi sto hoce mir u klubu, pa kakvo god da je stanje i koliko god problema imali. Moj Hajro i Benja, kad se sve ovo okrene na pozitivno, onda cete pojesti sva gov na koja ste proizveli.

Sa-Sa

Pa sram da vas i stid bude... Da li i sta je uticalo na nase igrace vi ocito najbolje znate, sta je najbolje u transfer politici vi najbolje znate, ko su najbolji strucnjaci vi znate i to sigurno, al eto ipak od vaseg postojanja smo samo culi i dobili ovakve slicne tekstove i clanke koji nikako ne pomazu situaciji u klubu nego je potpiruju. Pored toga pricate o nekoj sreci, naravno da je necemo imati kada vi i jos nekolicina slicnih "navijaca" Sarajeva jedva ceka svaki kiks i svaku gresku pa da napisete kako ovo nista ne valja, bolje bilo kad je nas isovic pjevo divove po terenu, pa nas raznorazni moldavci i azerbajdzanci izbacivali iz evrope. I naravno moji "prijatelji" da nam ne odgovara sto ne igramo na Koševu, kome bi odgovaralo ovo realno, ali eto i to mi se cini da vama nije valjan razlog za teze nalazenje forme. Dobro, razumljivo da nije posto su tereni u BiH svi istog kvaliteta pa hvala Bogu gdje god odes docekaju nas odlicni usllovi i ujednaceni tereni. Samo ne znam vi ste neki bordo prijatelji, cini mi se djeca bogatih roditelja, sto niste fino te pare uzeli nije puno par miliona, te sa istim poduprijeli mirvica i pomogli klubu da stane na noge, pa onda na pravoj adresi se javili, tj. u klubu a ne preko clanaka za dz. Mozda bi i Kosevo dosad bilo gotovo, da ste poslali par ojevaca gore da pjevaju travi da bolje raste. Razmislite malo, jel do saturna retrogradnog stvarno? Ili ga vi i vama slicni navijaci Sarajeva pravite retrogradnijim nego ikada...

/ Najnovije