Mihojević produžio ugovor, želi da Sarajevo zaradi od njegovog budućeg transfera

Radiosarajevo.ba
Mihojević produžio ugovor, želi da Sarajevo zaradi od njegovog budućeg transfera
Marko Mihojević, kapiten FK Sarajevo, produžio je ugovor s klubom s Koševa. Mladi odbranbeni igrač potpisao je novi ugovor do 2020.

Mihojević, koji je rođen 21. aprila 1996. godine u Trebinju, odigrao je 64 službene utakmice za Sarajevo, uz četiri postignuta gola, a debitovao je za prvi tim u Gradačcu, u februaru 2015.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam produžio ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Ovaj klub me prepoznao kao mladog igrača, doveo u svoju Akademiju, gdje sam radio, imao vrhunske uslove za bosanskohercegovačke prilike i napredovao do prvog tima. Zahvaljujući nastupima za Sarajevo, dobio sam priliku da nastupam za U-19, a potom i U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Ukazana mi je velika čast kada sam početkom ove sezone postao kapiten FK Sarajevo. Nije bilo dvojbe kada je u pitanju produženje ugovora", rekao je Mihojević.

Otkrio je i motive prijevremenog produženja ugovora.

"Sarajevo mi je mnogo dalo. Kada budem odlazio iz kluba, želim da Sarajevo zaradi na transferu, jer ne želim da klub, koji je toliko uložio u mene, ostane uskraćen", poručio je kapiten Bordo kluba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije