Messi je srušio Liverpool pa Casillasu poslao poruku kojom je oduševio svijet

Radiosarajevo.ba
Messi je srušio Liverpool pa Casillasu poslao poruku kojom je oduševio svijet
Foto: EPA-EFE / Lionel Messi

Odigrao je veličanstvenu utakmicu na Camp Nou, a onda se sjetio velikog rivala Ikera Casillasa koji je završio u bolnici nakon srčanog udara na treningu Porta.

Legendarni golman Real Madrida se u srijedu osjećao loše, a liječnici su nakon pregleda utvrdili da je imao udar. Odmah su ga iz kluba prebacili na hitnu gdje je zbrinut. Nalazi se izvan životne opasnosti.

Dok je Iker Casillas iz bolničkog kreveta u Portu čitao poruke podrške koje su mu stizale iz čitavog svijeta, Leo Messi je u Barceloni s dva gola srušio Liverpool, a nakon velike pobjede kojom je Barca došla na korak do finala Lige prvaka, nije zaboravio na velikog rivala.

"Sretan sam zbog rezultata, ali čeka nas teško gostovanje na Anfieldu kod Liverpoola koji je odlična ekipa i snažno će napadati. Dolazi nam najvažniji dio sezone i moramo biti ujedinjeniji nego ikad", napisao je Messi pa poslao želje za što bržim oporavkom Ikeru Casillasu.

"Konačno, želim iskoristiti ovu poruku da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se brzo oporavi", dodao je.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije