Mensur Mušija ponovo na čelu FK Mladost Doboj Kakanj

0
Radiosarajevo.ba
Mensur Mušija ponovo na čelu FK Mladost Doboj Kakanj
Foto: FK Mladost Doboj Kakanj / Press konferencija FK Mladost Doboj Kakanj

FK Mladost Doboj Kakanj je održao press konferenciju na kojoj je predstavio novog/starog predsjednika Upravnog odbora Mensura Mušiju i nove članove UO, Meldinu Ugarak i Amara Mušiju, izabrane na posljednjoj Skupštini kluba.

"Tom prilikom je iznesen Plan rada i trenutnih aktivnosti s ciljem unapređenja uslova i postizanja rezultata u narednom periodu.

Istaknuti su pomaci i konkretne aktivnosti kada su u pitanju interna organizacija, novi trener te pojačanja koja planiraju u narednom periodu.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Naglašeno je da će osnovni fokus Uprave biti na jačanju kadrova i kvalitete igrača u klubu kako bi se ciljao povratak u Premijer ligu BiH.

Povratak Mušije u FK Mladost Doboj donosi optimizam u sam klub ali i lokalnu zajednicu koja čvrsto vjeruje u uspjeh ovog malog tima koji je kroz protekli period u više navrata dokazao da ima potencijal da bude u rangu drugih velikih bh. klubova.

Sarajevo doživjelo prvi poraz na pripremama: Koper slavio rezultatom 1:0

Sarajevo doživjelo prvi poraz na pripremama: Koper slavio rezultatom 1:0

Meldina Ugarak je FK Mladost Doboj Kakanj podržavala kroz različite aktivnosti, a ulaskom u UO njena uloga postaje još značajnija te će joj kako ističe osnovni fokus biti omladinske selekcije, promocija kluba i kreiranje što kvalitetnijih uslova za rad i treninge", istakli su iz Mladosti.

Mladost Doboj Kakanj je posljednja na tabeli Prve lige Federacije sa samo 11 bodova iz 15 utakmica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije