Mehmed Janjoš: Rezultatom sam zadovoljan, ali igrom nisam

Radiosarajevo.ba
Mehmed Janjoš: Rezultatom sam zadovoljan, ali igrom nisam
Fudbalski klub Sarajevo danas je u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Asim Ferhatović Hase slavio protiv Nogometnog kluba Vitez rezultatom 1:0.

Nakon utakmice na stadionu Asim Ferhatović Hase održana je press konferencija na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili treneri dva tima, Mehmed Janjoš i Slaven Musa.

"Rezultatom sam zadovoljan, ali igrom ne. Vitez je dobra ekipa, na to smo upozorovali. Mogu reći da smo imali i sreće, Vitez je promašio nekoliko dobrih šansi. Ipak, trenutno je najvažnije da smo osvojili tri boda. Imali smo problema prije utakmice. Igrom ne možemo biti zadovoljni, ali rezultatom možemo, što je najvažnije za sada", istakao je Janjoš.

"Hebibović je tražio izmjenu još u 18. minuti, a izašao je tek kada se Duljević spremio. Nadam se da nije nešto ozbiljno. Teren je bio jako loš za igrače oba tima", rekao je Janjoš.

Slaven Musa je istakao da je njegova ekipa igrala dobro, ali da nije zadovoljan rezultatom.

"Realno ne mogu biti zadovoljan rezultatom jer smo izgubili. Igrali smo dobro, ali to nam ništa ne znači. Morali smo zabiti pogodak iz četiri stopostotne prilike. Kolegi Janjošu čestitam na pobjedi i želim mu sreću u nastavku prvenstva", rekao je Musa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije