Medunjanin: Fino je ušla, ali zasluge za pola gola pripadaju Pjaniću

Radiosarajevo.ba
Medunjanin: Fino je ušla, ali zasluge za pola gola pripadaju Pjaniću
Najljepši trenutak u susretu između Bosne i Hercegovine i Estonije na stadionu Bilino polje dogodio se u 71. minuti susreta.

Miralem Pjanić je izveo korner, pronašao Harisa Medunjanina na vrhu šesnaesterca, a fudbaler Maccabija je postigao jedan od najljepših golova u karijeri.

Nakon utakmice Medunjanin nije krio zadovoljstvo, a posebno je pohvalio i sinoć fantastičnog Pjanića.

"U prošlim kvalifikacijama nedostajali su nam ti bodovi koje smo izgubili na startu. Mislim da smo bili svi oprezni i znali smo da moramo pobijediti. Mislim da smo dobar posao uradili", kaže Medunjanin.

"Baš je fino ušla. Trenirali smo zadnjih dana tu akciju. Vi svi znate kakav Pjanić ima udarac. Zasluge za pola gola idu njemu. Samo treba da je udariš dobro i ući će u gol", ističe Medunjanin.

Naredni duel naša reprezentacije igra na stadionu Kralj Baudouin u Briselu za tačno mjesec dana.

"Tamo trebamo igrati pametno. Belgija je favorit ove grupe. To se zna, imaju top igrače. Ali ako se budemo borili i ako svi budemo izvršavali svoje zadatke, možemo napraviti dobar rezultat tamo", jasan je Medunjanin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije