Maroko je u polufinalu Svjetskog prvenstva! Ronaldo i ekipa idu kući u Portugal

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jovo

FIFA da im odmah zabrani da se klanjanju posle utakmice i.

Sam u raj

Hrvatska pjesma "u boj, u boj" himna fakulteta u JAPANU-youtube

Tuner

Dnovinaru koji ce ti djavo ovak nastavak”u Portugal”??? Bola provjeri koliko ih zivi u Portugalu. Idu kuci covjece

Guest

.ebo vas Maroko...

Ralle

Čestitke Maroku. A sad i u Sarajevu imaju za koga navijat..

Gh

Santos se zeznuo sto je uopste ubacio penalda, jer i ptice na grani znaju da i portugal i man.utd. igraju bolje bez njega. Ne moze on sa duplo mladjima i jacima od sebe izaci na kraj, godine su ucinile svoje. Osim toga, portugalce je sigurno zbunilo i to sto su marokanci igrali u dresovima kao sto su tradicionalno njihovi.

Hahaha

Ispala placi****a mr. "ne mogu bez mene igrati". Izadji penaldo i pojacaj ekipu.

Nije to problem.

Santos se zeznuo sto je uopste ubacio penalda, jer i ptice na grani znaju da i portugal i man.utd. igraju bolje bez njega. Ne moze on sa duplo mladjima i jacima od sebe izaci na kraj, godine su ucinile svoje. Osim toga, portugalce je sigurno zbunilo i to sto su marokanci igrali u dresovima kao sto su tradicionalno njihovi. ka Gh ........... Snage on ima koliko god treba, taj radi na sebi konstantno, teretana i ostalo. Problem je nedostatak volje! To cesto dolazi sa godinama. I tu on vise ne moze sa mladjima.

Jole

Čestitke Maroku. A sad i u Sarajevu imaju za koga navijat.. ka Ralle a za koga ti imas navijati?

/ Najnovije