Marko Topić otvoreno: 'Ako neko misli da Savo Milošević treba ostati selektor – nije dobar s glavom'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

Ma *****aci nisu dobri u GLAVU...oni su fudbalske svjetske zvijezde ali je djikan koji ne voli bosnu ih puscao him muziku i zove se selektor,da igraju kako on zeli..

Mex

Saveez Napolje!!!

Bosanac

Ove ljude treba dovest Barbareza Topica Akrapovica salihamidzica insevica hibica koji vole Bosnu a ne dodikovi zlocinacki PSI lopovi vico misimovic glavati savo

Pa izgleda...

... da Marko nije uvijek iskren. Ili mozda nije pripremljen za razgovor? Svako ko ima bilo kakvo sportsko iskustvo, ZNA I VIDI, da je problem u duboko korumpiranom Savezu, ali Marko, znalac, to ne vidi.

Iva

Željkovih i Milošević odradili Dodikov cilj da rasture reprezentaciju

tuner

evo ja mislim, odigrali su odlicno prvih 70 minuta.

Markopapak

Eto ti si rjesenje za selektora,ali ne vjerujem da ce te Svicarci pustiti! Ko bi dao takog strucnjaka? Bio jednom pomocnik Adi Smajicu!!!

Ako nasi

igraci u svojim klubovima nisu naucili nista o taktici, tj. ponasanju u odredjenim periodima utakmice, nece ih niko na jednom okupljanju nauciti.

Srećko;

Ove ljude treba dovest Barbareza Topica Akrapovica salihamidzica insevica hibica koji vole Bosnu a ne dodikovi zlocinacki PSI lopovi vico misimovic glavati savo ka Bosanac Kako birati selektora koji( kako ti reče) voli Bosnu,pa da bude selektor BiH. Fali vam riječi ili ,,nedaj bože razuma" Zato se ovo i događa što je puno onih kao i ti pa prebrojavate krvna zrnca,a želite biti uspješni u sportu. Sramota.....

Gost_Radio_Sarajeva

Uglavnom se slažem sa Markom u dosadašnjim nastupima u javnosti, ali nije bilo baš tako katastrofalno, bar ne u ovoj utakmici, mada smo ispali kako god okreneš. Savo je otprilike u rangu sa prethodnicima, možda malo bolji od zadnja dva, a malo lošiji od prethodna tri selektora. Ima priču i elokventan je, ali dosad nije pokazao više od toga. U ovoj zadnjoj utakmici sve do ulaska Pjanića nije bilo ni jednog kreativnog fudbalera u ekipi. Svi su oni bili dobri na svojim pozicijama, ali nije bilo povezanosti u timu. Mislim da je osnovni problem sto se zove jedno 15-16 fudbalera koji to zaslužuju, a za ostale znamo da neće ući u igru i da su tu da bi se prodali. Tako više ne može da se radi. Mora se zvati 22 igrača koji to zaslužuju. Izgovor je bio, kao igrači su mladi, pogotovo u odbrani, dok se s druge strane ne zovu duže vremena recimo Memišević, Dilaver, Đumić u odbrani, ili Gojak, Sarić, pa i Bešić u napadu, koji imaju i iskustvo i kvalitet za reprezentaciju. Ako se odluče da smjene Savu i dovedu boljeg selektora, to ima nekog smisla. Po meni je Matjaž Kek jako dobra opcija, i to su trebali uraditi već prije 5-6 godina. Ako misle dovoditi nekog sličnog što treba da se uči na nama, onda neka ostave Savu, kao što su trebali ostaviti Mešu, Prosinečkog ili Peteva. U svakom slučaju u Savezu je problem. Vicu i Misketa treba smjeniti zbog neuspjeha u kvalifikacijma, a Izvršni odbor smanjiti na 5-6 članova, i tu staviti ljude poput Marka, Sergeja, Spahića, Glavaša.

Gost_Radio_Sarajeva

... da Marko nije uvijek iskren. Ili mozda nije pripremljen za razgovor? Svako ko ima bilo kakvo sportsko iskustvo, ZNA I VIDI, da je problem u duboko korumpiranom Savezu, ali Marko, znalac, to ne vidi. ka Pa izgleda... Pa Marko to stalno govori, samo se ovde više osvrnuo direktno na utakmicu.

Gost_Radio_Sarajeva

evo ja mislim, odigrali su odlicno prvih 70 minuta. ka tuner Primjetio se napredak, 84 minuta u ovom slučaju. Treba dogurati do 100.

Bosanac

Kako birati selektora koji( kako ti reče) voli Bosnu,pa da bude selektor BiH. Fali vam riječi ili ,,nedaj bože razuma" Zato se ovo i događa što je puno onih kao i ti pa prebrojavate krvna zrnca,a želite biti uspješni u sportu. Sramota..... ka Srećko; nesreco zlocinacka vidi budala sta zlocinacke zivotinje lopovi dodikovi rade treba ih objesit a ne otjerat vicu misimovica i glavatog savu majke im zl9cinacke lopovske

NesamTopicu

Dosadan si Marko,vjeruj.Hajde ti lijepo uzmi neki nižerazredni klub pa pokaži bar minimalne trenerske sposobnosti. Kritikovati može svako. Svako dobro ti želim. Lp.

/ Najnovije