Manijaci u novoj velikoj akciji: "Ako ne može na stadionu, može na aerodromu!"

0
Radiosarajevo.ba
Manijaci u novoj velikoj akciji: "Ako ne može na stadionu, može na aerodromu!"
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / FK Željezničar - Dinamo Minsk

Najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Željezničar, popularni Manijaci, koji su u četvrtak priredili spektakl na Grbavici, kreću u novu akciju.

Kako su objavili na Facebooku, pozivaju sve navijače Želje da masovno dođu na Aerodrom Sarajevo i isprate svoje ljubimce na uzvratni meč protiv Dinama iz Minska.

Njihovu objavu prenosimo u cjelosti:

Oštre reakcije na NE Rezoluciji o Srebrenici: 'Bijedan čin Mađarske, Budimpešta se suprostavlja EU'

Oštre reakcije na NE Rezoluciji o Srebrenici: 'Bijedan čin Mađarske, Budimpešta se suprostavlja EU'

"Masovno na Aerodrom!

Željo nam je u četvrtak priredio noć za pamćenje. Gol u posljednim minutama nije nešto na šta nismo navikli, ali ovaj definitivno nosi poseban značaj upravo zbog toga što nam otvara put za prolaz u naredno pretkolo.

Plave u četvrtak očekuje teška utakmica u dalekom Azerbejdžanu. Utakmica koja će se igrati bez publike, pa smo s toga i mi spriječeni da se pojavimo tamo, što bi sigurno bio jedan od najznačajnijih faktora koji bi utjecao na tok utakmice.

Kroz godine, kao navijači stvorili smo osjećaj da prepoznamo momenat kada trebamo povući neke poteze i ne dozvoljavamo da stvari idu svojim tokom, a da ne uradimo sve što je do nas da dođemo do željenog cilja. S toga, kako bi igračima još jednom pokazali ko stoji iza njih i kako bi im ta spoznaja dala dodatni motiv i volju da se u Sarajevo vrate s pobjedom, grupa je odlučila ispratiti momke u utorak na aerodromu.

Ovo nije poziv samo ljudima koji stoje u kopu, ovo je poziv svim navijačima koji su bili u četvrtak na Grbavici, svima onima koji nisu stigli kupiti svoju kartu na vrijeme i svim Željinim navijačima iz kojeg god mjesta dolazili! Ovo se ne propušta!

Ako ne može na stadionu, može na aerodromu!

O vremenu i tačnom mjestu okupljanja bit će naknadna obavijest na našim stranicama.

Svi na Sarajevski aerodrom!", navedeno je u objavi.

Podsjetimo, Plavi su remizirali s Dinamom iz Minska (2:2).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije