Manijaci napravili odličnu atmosferu: Istakli dvije koreografije, evo kako je izgledao jug Grbavice

0
Radiosarajevo.ba
Manijaci napravili odličnu atmosferu: Istakli dvije koreografije, evo kako je izgledao jug Grbavice
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / FK Željezničar - FK Neftci

FK Željezničar je remizirao protiv azerbejdžanskog Neftcija u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige, a imao je standardno odličnu podršku svojih navijača na stadionu Grbavica. 

Iako je rezultat mogao biti bolji, da nije klub iz Bakua izjednačio u sudijskoj nadoknadi, popularni Manijaci su od prvog do zadnjeg minuta u jedan glas navijali za svog Želju. 

Na početku meča su istakli dvije koreografije, koje su izgledale fantastično. Na jednoj je poslana jednostavna poruka 'MOŽEMO', a na drugoj scena iz Bakua, kada je Sulejman Krpić postigao pobjedonosni pogodak protiv ekipe Dinamo Minska. 

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Uz ove koreografije, treba pohvaliti i činjenicu da s južne tribine stadiona Grbavica nije poletjela niti jedna baklja ili bilo šta drugo prema terenu, što bi sigurno nosilo rigorozne kazne krovne europske fudbalske federacije (UEFA). 

Revanš meč između FK Željezničar i Neftcija se očekuje u četvrtak, 3. augusta, a ako Plavi uspiju proći, na Grbavicu će doći velikan Bešiktaš. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije