Manijaci još jednom pokazali ljubav i lojalnost: Prešli prag od 10.000 članova!

3
Radiosarajevo.ba
Manijaci još jednom pokazali ljubav i lojalnost: Prešli prag od 10.000 članova!
Foto: Facebook / FK Željezničar / Manijaci pokazali snagu

FK Željezničar dostigao je broj od 10.000 aktivnih članova u 2022. godini, potvrđeno je na zvaničnoj Facebook stranici tima s Grbavice.

"Jubilarni i posebni 10.000 član Želje je Udruženje navijača FK Željezničar - pokretač kampanje članstva. Jug je samo jedan!", poručili su iz FK Željezničar.

Ranije je objavljeno da je "akcija učlanjenja u klub još jednom pokazala snagu i zajedništvo onda kada je to najpotrebnije".

Dramatično obraćanje Macrona: "Vojni, ekonomski i drugi pritisci mogli bi oslabiti i rascjepkati EU"

Dramatično obraćanje Macrona: "Vojni, ekonomski i drugi pritisci mogli bi oslabiti i rascjepkati EU"

Rekordan broj

"Za svega mjesec dana od početka 2022. godine, naš klub broji skoro 10.000 članova, što je rekordan broj u tako kratkom periodu. Naša tradicija nas uči da uvijek težimo ka boljem i iznalazimo mogućnosti da nadmašimo vlastiti uspjeh.

Uvidjevši kapacitete, zainteresovanost i volju navijača da pomognu Klubu da prebrodi finansijsku situaciju u kojoj se nalazi, prag i cilj od 10.000 članova podiže se na 15.000!

Željo je naš i to smo proteklih dana dokazali masovnim odzivom. Ponašanje navijača od početka ove akcije dovoljan je pokazatelj koliko su Željini navijači osjetili ozbiljnost situacije.

Uspjeh je napravljen

S ovim brojem članova uspjeh je napravljen, ali nije kompletiran i nije naš najveći domet. Naše mogućnosti su mnogo veće od ovoga što smo postigli u ovih desetak dana.

Ukoliko si već član kluba, podstakni komšiju, člana porodice, poslovnog kolegu, animiraj prijatelje!

Razlika između nemogućeg i mogućeg je u odlučnosti!", navedeno je u objavi Plavih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije