Manekenka uputila oštru poruku Realovoj zvijezdi: Prestani razmišljati p......

Radiosarajevo.ba
Manekenka uputila oštru poruku Realovoj zvijezdi: Prestani razmišljati p......
Foto: EPA-EFE / Thiabaut Courtois

Thibaut Courtois nije dobro počeo u Real Madridu. Očekivalo se da će biti jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača aktualnog prvaka Europe otkako je prošlog ljeta stigao iz Chelseaja, međutim, najbolji golman ruskog Mundijala muči se s formom, ali i škakljivim situacijama izvan terena.

Španjolska manekenka Alba Carrillo napala ga je jer je komentirao kako se ona ne smije upuštati u ljubavne veze sa svakim.

"To mi kaže čovjek koji već ima dvoje djece i razmišlja samo penisom. To je jako ružno, gospodine Courtois. Nemaš pravo pričati o djeci, a varaš svoje djevojke kako god stigneš. Malo se smiri da ne počnem pričati o tebi", rekla mu je manekenka.

Courtois je poznat kao veliki ljubavnik. Prije šest godina spavao je s djevojkom velikog prijatelja Kevina De Bruynea. Bio je to skandal koji je mjesecima punio belgijske naslovnice, no Courtois iz svega nije ništa nučio, piše Index.hr.

Sada mu slijedi borba za mjesto prvog golmana Reala. Zna se da Zinedine Zidane preferira Keylora Navasa...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije