Mali klub ispisuje nove stranice historije i kreće po Luku Modrića!

1
Radiosarajevo.ba
Mali klub ispisuje nove stranice historije i kreće po Luku Modrića!
Foto: EPA / Luka Modrić

Luka Modrić omiljena je tema španjolskih i europskih medija. Svi se pitaju hoće li hrvatski veznjak karijeru nastaviti i u sljedećoj sezoni, a dogovoreno je da će se odluka donijeti na kraju sezone.

Sjajnog 38-godišnjaka iz Hrvatske čekaju brojne ponude za nastavak karijere, a za njegov potpis će se pokušati izboriti i mali turski klub Eyüpspor.

Eyüpspor juriša prema turskoj Super ligi. Trenutno je vodeći u Prvoj ligi sa 49 bodova i već se polako priprema za sudjelovanje u turskoj nogometnoj eliti.

Snimak haosa u Skupštini: Brnabić u centru pažnje

Snimak haosa u Skupštini: Brnabić u centru pažnje

Na klupi već imaju ‘kapitalca‘. To je proslavljeni Arda Turan koji svojim vezama pokušava dovesti što veća imena u klub, a turski mediji tvrde da će Eyüpspor na kraju sezone krenuti po Luku Modrića!

“Eyüpspor će poslati ponudu Luki Modriću ako ne potpiše novi ugovor s Real Madridom. Učinit će to ako izbori plasman u Super ligu“, tvrde Turci.

Djeluje nerealno, ali ovo je definitivno vrlo hrabar pokušaj uprave Eyüpspora, malenog istanbulskog kluba koji očito ima velike i ambiciozne planove za budućnost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije