Ma, bravo: Talentovana bh. fudbalerka Maja Jelčić briljirala u derbiju Milana

0
Radiosarajevo.ba
Ma, bravo: Talentovana bh. fudbalerka Maja Jelčić briljirala u derbiju Milana
Foto: Inter Milan / Maja Jelčić

Veliki derbi Milana je pripao Interu. Fudbalerke crno plavih su dominirale u jučerašnjem meču protiv svog gradskog rivala, sve do momenta dok stvari u svoje ruke nije preuzela Čapljinka Maja Jelčić i sa nekoliko svojih sjajnih poteza napravila prevagu u korist svog tima.

"Odigrale smo stvarno dobru utakmicu i zasluženo pobijedile u gradskom derbiju. Fantastična je bila atmosfera kako na samoj utakmici, tako i tokom nedelje u cijelom gradu. Osjećala se tenzija na svakom koraku i drago mi je što sam iskusila ovako nešto. Posebno mi je drago zbog svih navijača kojima je crno-plava boja u srcu", zadovoljna je Maja Jelčić. 

Jelčić je navela i kako se raduje okupljanju pred susrete u Ligi nacija.

Merima Čelik dobila još jedno vrijedno priznanje: 'Prvi put je žensko Policajac godine'

Merima Čelik dobila još jedno vrijedno priznanje: 'Prvi put je žensko Policajac godine'

"Bilo je zaista sjajno, lijep je osećaj kada se slavi poslije velike tenzije koja sa svih strana okružuje ovakvu utakmicu. Ipak stižu reprezentativne obaveze kojima se jako radujem i sa nestrpljenjem čekam okupljanje pred odlučujuće susrete u Ligi Nacija. Željna sam kao i sve ostale devojke iz reprezentacije da napravimo velike stvari", raspoložena je udarna igla tima Samire Hurem.

Raduje forma Maje Jelčić pred odlučujuće susrete u Ligi B, Lige nacija. Da podsjetimo reprezentacija koju predvodi selektorica Samira Hurem prvog decembra gostuje u Kopru protiv Slovenije, a četiri dana kasnije (5.12.) dočekuje Bjelorusiju na stadionu Bilino Polje u Zenici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije