Lulić sjajnim pogotkom doveo Lazio u vodstvo

Radiosarajevo.ba
Lulić sjajnim pogotkom doveo Lazio u vodstvo
Još jedan od bh. nogometnih reprezentativaca koji danas nastupa u najjačim svjetskim ligama jeste svakako i Senad Lulić. Njegov Lazio igra protiv ekipe Sassuola, a bh. nogometaš je upisao još jedan gol za italijanski tim.

Iako je prvo poluvrijeme utakmice Lazio - Sassuolo završeno bez golova, nastavak susreta donio je mnogo zanimljivih trenutaka pred golovima oba tima i čak tri gola u samo dvanaest minuta nastavka.

Lulić, koji je zaradio žuti karton u prvom dijelu susreta, nastavak je otvorio sjajno postigavši gol za vodstvo svog tima. On je u 50. minuti uspio zatresti mrežu Sassuola čime je doveo svoj tim do prednosti od 1:0, ali i otvorivši pravu malu golijadu na ovoj utakmici.

Vrlo brzo Lazio je još jednom pogodio za povećanje vodstva, a u 55. minuti strijelac je bio Immobile, nakon čega i gostujuća ekipa uspijeva postići pogodak te je u 57. minuti mrežu Lazia pogodio Defrel.

Nešto manje od pola sata ostalo je do kraja utakmice, a sigurno je da bi bh. reprezentativac u redovima Lazia mogao pokazati još mnogo dobre igre do kraja.


Lula-gol_LZ-SS_1-0 by mediabh

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije