Luka Modrić: Huk navijača nas gura, sreća pa je volej ušao u gol

Radiosarajevo.ba
Luka Modrić: Huk navijača nas gura, sreća pa je volej ušao u gol
Anadolija / Luka Modrić
Hrvatska je u prvom susretu na Evropskom prvenstvu u Francuskoj slavila protiv reprezentacije Turske, rezultatom 1:0.

Fantastičan pogodak postigao je fudbaler madridskog Reala, Luka Modrić u 41. minuti susreta. Pogodak Modrića bio je dovoljan za pobjedu Hrvata. Međutim puno više od pobjede, Hrvate može radovati igra njihove reprezentacije. Tokom čitavog susreta Hrvatska je bila bolji protivnik.

Modrić je nakon utakmice proglašen za najboljeg pojedinca susreta s Turskom, a nakon utakmice najavio je velike stvari od reprezentacije Hrvatske na ovom Evropskom prvenstvu.

"Od prve minute smo ušli kako smo se dogovorili i onako kako znamo. Vidjelo se to na terenu, bili smo puno bolja ekipa od Turske. Mogli smo postići još tri gola, ali pobjeda je jako bitna zbog samopouzdanja. Centaršut se odbio na nekih 20 metara, a ja sam pogodio volejom. Sreća pa je lopta ušla u gol", rekao je nakon utakmice Luka Modrić i dodao:

"Svjesni smo kvalitete koju imamo. Nismo bahati ni prepotentni, ovo je tek početak i prva utakmica. Moramo ovako nastaviti. Hvala navijačima na podršci. Kada imamo takvu vojsku iza sebe njihov huk gura nas dalje kada ponestane snage", dodao je Modrić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije