Loše vijesti za selektora Zmajeva Ivayla Peteva

2
Radiosarajevo.ba
Loše vijesti za selektora Zmajeva Ivayla Peteva
Foto: NFSBiH / Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine

Selektor Zmajeva Ivaylo Petev suočio se sa problematičnom situacijom pred odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Problem je (ponovo) Miralem Pjanić. Popularni Mire nije igrao prije dva dana u turskom šampionatu protiv Hatayspora. Tada se špekulisalo da ga trener Sergen Yalcin želi odmoriti za važan meč u Ligi prvaka protiv Sporting Lisabona, ali danas su stigle nove zabrinjavajuće informacije.

Yalcin je objavio spisak fudbalera na koje računa za 4. kolo Lige prvaka i susret u Lisabonu, a na spisku nema Pjanića. Sada je jasno da je u pitanju neki problem sa bh. fudbalerom. Iz Bešiktaša nisu saopćili šta je razlog Pjanićevog odsustva, ali se špekuliše da ponovo ima problema sa povredom koja ga je mučila početkom oktobra.

Alma je s troje djece skočila u rijeku, suprug uhapšen: ‘Svađali su se i tjerao je iz kuće‘

Alma je s troje djece skočila u rijeku, suprug uhapšen: ‘Svađali su se i tjerao je iz kuće‘

Podsjetimo, Pjanić je zbog te povrede propustio dva prethodna meča Zmajeva - protiv Kazahstana i Ukrajine.

Nadamo se da će s jednom od najvećih bh. zvijezda biti sve u redu i da će ga Petev imati na raspolaganju za Finsku i Ukrajinu, susrete koji su na rasporedu sredinom ovog mjeseca.

Osim na Pjanića, Yalcin neće moći računati na iskusnog hrvatskog defanzivca Domagoja Vidu, zatim napadača Michyja Batshuayia, Valentina Rosiera i Georges-Kevina N’Koudoua.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije