Ljuti Krajišnici pitaju: Ko je naredio da se zastava sa ljiljanima skine?

14
Radiosarajevo.ba
Ljuti Krajišnici pitaju: Ko je naredio da se zastava sa ljiljanima skine?
Foto: Radiosarajevo.ba / Bilino polje

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra prijateljsku utakmicu protiv Kuvajta na Bilinom polju u Zenici. 

Tribine stadiona su poprilično prazne, tek pokoji navijač bodri našu reprezentaciju.

Admir Karabeg, iz Udruženja navijača Ljuti Krajišnici prati meč sa nekoliko svojih prijatelja, a kako je kazao u svom Facebook liveu doživio je neugodnost zbog zastave sa ljuljanima.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

"Nisu nam dozvolili da unesemo transparente, pa sam ja postavio zastavu s ljiljanima. Normalno na ogradu, ali su ubrzo stigli momci iz osiguranja da me opomenu da skinemo zastavu s ljiljanima.

Momci iz osiguranja nisu ništa krivi, samo su radili svoj posao.

Ja zastavu nisam skinu, samo sam je prebacio na drugu stranu. Nema nas puno ovdje, jedina zastava na stadionu je moja i duks Ljuti Krajišnici, ne smiju je skinuti", rekao je Karabeg.

On je istaknuo da su radnici obezbjeđenja bili maksimalno profesionalni i dodao je da im je došla naredba sa vrha da se zastava skine.

"Lično sam ovo doživio prije par minuta, ja sam zastavu prebacio sa unutrašnje strane ograde gdje je ne mogu dohvatiti. Ovo je problem sa kojim moramo da se suočimo, da ovu mafiju iz Saveza ili ko već ovo naređuje riješimo jednom za sva vremena", zaključio je Karabeg.

Reporter portala Radiosarajevo.ba javlja nam da je zastava sa ljiljanima na tribinama bila i do trenutka objavljivanja ovog teksta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije