Ljubimac navijača tima s Koševa završio karijeru. Biranim riječima govorio o FK Sarajevo, porodici

1
Radiosarajevo.ba
Ljubimac navijača tima s Koševa završio karijeru. Biranim riječima govorio o FK Sarajevo, porodici
Foto: Privatni album / Ivan Tatomirović

Ivan Tatomirović, nekadašnji kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, odlučio je završiti profesionalnu karijeru kao nogometaš.

Svoju odluku je saopštio putem društvenih mreža, gdje se posebno zahvalio klubu sa Koševa, i mi je prenosimo u cijelosti:

"To je to prijatelji moji! Nakon skoro 500 utakmica u profesionalnom fudbalu, više od 30 u evropskim kupovima, četiri titule šampiona, tri titule kupa i jedna titula superkupa, vrijeme je da se oprostim od profesinalnog fudbala. Ne žalim ni za čim! U svakom klubu u kojem sam igrao stekao sam prijatelje za cijeli život.

Lokalni izbori 2024 | Srđan Mandić : "Centar vidim kao općinu razvijenog europskog grada"

Lokalni izbori 2024 | Srđan Mandić : "Centar vidim kao općinu razvijenog europskog grada"

Nastavit ću da dijelim svoje iskustvo i znanje sa mlađim generacijama! Hvala vam svima koji ste učestvovali u mom putovanju, ali najviše hvala mojoj porodici! Mojoj ženi, sinu, mojoj sestri, mojoj majci i ocu! Bez vas bih bio izgubljen!

Hvala mojim klubovima RoPS-u, Helsinkiju, Mariehamnu, Kolubari, Interu iz Zaprešića, a najveće hvala mom jednom i jedinom FK Sarajevo, bez tebe ne bih bio igrač i osoba kakva sam danas. Tatko, over and out", napisao je Tatomirović, kojem je posljednji klub bila FK Kolubara.

That's it my friends! After almost 500 games in professional football, more than 30 in European cups , 4 championship...

Posted by Ivan Tatomirovic on Tuesday, October 1, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije