Ljubavnica legendarnog trenera govorila o aferi: "Nije bio ni malo romantičan"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ono

Kad isfrustrirana futa ostane bez očekivanog novca od čovjeka kojemu se kao karcinom natovarila na leđa, pa ga olajava nadajući se da će ga povrijediti na taj način, a pri tome glumi pametnicu kao da joj je Marko Aurelije ćaća. Frajer je platio uslugu po cijeni koju je on odredio, po njegovim mjerilima vrijednosti. Problem je u tome što fute taj svoj jedini resurs koji im je priroda dala procjenjuju na mnogo više, a što je objektivno nonsens. Glupa kokoš skamiče i olajava ne videći da joj poslija ovoga više nikad neće prići iole pristojan muškarac. Nije ni zaslužila. Smeće. Najdraže mi je kad vidim da ovakve ostanu bez onih para koje su mislile izvući uloživši u deal samo tu svoju smrdljivu rupčagu koju imaju ........ fuj.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA

"Ja plaćam za sebe. Nikad nisam uzela novac od muškarca. To je stvar principa", piše Urlika .......

Han

Jos jedna omatorjela "ljubavnica" koju su mladje izbacile iz opticaja pa pokusava da ukrade malo medijske paznje, koji honorar za objavljivanje poganluka i kakve odstete za ko zna sta

/ Najnovije